aynı frekanslarda olmadığının göstergesidir bir ilişkideki iki kişinin.
çok sıkılıyorum sözlük, çok negatif olumsuz bir kadın, kimseyle konuşmadığını idda ediyor, tekrardan ilişkiyi sıfırdan kurmak için bana sürekli yalvarıyordu, ben de bir aptallık yapıp kabul ettim ama gitmiyor, sırf bu yüzden ilişkiyi bitireceğimi söylemeli miyim bilmiyorum ?
bence söylemeliyim. siz siz olun, aynı kafada olmadığınız insanlarla beraber olmayın.
devamını gör...
son derece haklı bir sebep, illa kavga gürültü, ihanet gibi şeylerden bitmesi gerekmiyor. sıkıcı bulduğunuz kişilerle arkadaşlık ilişkisi kurmuyorsanız romantik ilişki de kurmamalısınız. mutlu etmeyen, rutine bağlayan bir şeyi sürdürmenin mantığı yok. sanırım bu yüzden evlilik insanı değilim. sıkıldığım an boşanacak potansiyel var bende, o da çok meşakkatli oluyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilişkiyi bitmesini istemekteki sebebin sadece kişinin sıkıcı olması durumu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim