pizzayı aldıktan sonra gittiği parkta çantasında taşıdığı sofra bezini yere sererek şaşkınlık yaratan kızdır.
devamını gör...
yok artık dediğim başlık. yok artık nasıl pizza yer. hem de ilk buluşmada. inanılmaz ya.
buna da şaşırmazsınız. buna da başlık açamazsınız heralde.
(bkz: ilk buluşmada nefes alan kız)
devamını gör...
antalyada yaptığım olaydır.

1 margherita
1 kadeh şarap eşliğinde.
devamını gör...
pizzayı pek çok, pek çok seven kızdır.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
ince hamur ise neden olmasın, er kişi yemek yapmayı bilmiyor olabilir.
devamını gör...
yönetime açık çağrı! yalvarıyorum şu onu yiyen kız, kakası mor kız, şöyle kadın, böyle kadın başlıklarını başıboşlara falan taşıyın veya ayrı, akışta gözükmeyecek bir başlık açın. inanın huzur gelecek sözlüğe, huşu akacak. kadınlar da destekleyecektir bu tutumu eminim. en enerjik sabahımda bile sözlükten soğuyorum yeminle. bu bir imdat çağrısıdır!
devamını gör...
1 aya kalmadan duba gibi olacağı için hiç ilişmeyeceğim kızdır.
devamını gör...
ilk buluşma da pizza yiyen kız, ilk buluşma da pırasa yiyen kız... ne yedireceğiz biz bu kızlara ilk buluşma da tövbest... bu yaşımda birçok kez kızlarla ilk buluşmalar yaptım. yemekten ziyade bir şeyler içebileceğimiz yerler tercih ederim.
devamını gör...
aha ben.çok ince ,resmen lavaştan yapılmış bir pizzaydı;eğilip büküldü.yiyemedim rezil oldum. siz asla daha önce pizzasını yemediğimiz bir yerde yemeyin.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ilk buluşmada pizza yiyen kız" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim