kimin neyi nasıl paylaştığını bir diğerini alakadar etmediği durumdur. yapmışlığım vardır denk gelirse yine yaparım çünkü orası benim. benim sınırlarım izlemek istemiyorsa bir parmak hareketiyle geçebilirsiniz. zor olmasa gerek.
devamını gör...
bot turnusoludur.

medya sesi en kısıkta olsa bile öyle bir müzik çalıyor ki, cuma'da çalan dede telefonundan daha yüksek çıkıyor sesi.
sabit frame, hiçbir şey olmuyor, çekmiş rastgele bir ot ya da güneş fotoğrafı, üstüne leş kalitede hareketli bir sticker koymuş, üstüne de yapıştırmış müziği.
ne kendisiyle alakalı, ne günüyle alakalı bir şey öğrendik. tamamen zaman kaybı. yolda giden hücresel veriye yazık.

ama salt kendi fotoğrafını/videosunu hikaye atmaktan daha acizce değildir. bundan aşağısı olabildiğini sanmıyorum. bari iki satır bir şey yaz, iki kelam et.

'takipten çıkar geçersin' diyecekler; zaten öyle yapıyorum.
devamını gör...
tercih etmediğim olay.
devamını gör...
yaptığım eylemdir. okuduğum kitabı paylaşırken arkasına mutlaka o kitabı okurken dinlemekten keyif aldığım müziği eklerim. bu tarz ınstagram hikayelerimin hepsi profilimde sabitli durur. bazılarına saçma gelebilir ama geriye dönüp baktığımda o müzikle o kitabı okurken ne hissettiğimi hatırlatan güzel bir eylem benim için. ayrıca bazen arkadaşlarım kitap önerisi istediğinde ordan gösterebiliyorum. ya da eklediğim müziği beğenip sanatçının diğer parçalarını da dinlediklerini ve beğendiklerini belirten arkadaşlarım oluyor. yaptığınız bu tarz şeyleri insanlara gösteriş yapmak için değil de kendi mutluluğunuz için yapıyorsanız diğer insanların ne düşündüğü o kadar önemli değil. istediğiniz fotoğrafı paylaşın. istediğiniz müziği ekleyin. hayat zaten yeterince zor. küçük şeylerle mutlu olmaya bakın. yoksa delirirsiniz.
devamını gör...
beyinlerinin çalışma mekanizmasını anlayamadığım insanların yaptığıdır.*

ya ne sanıyorsunuz siz, arkadaki müziğin gazına gelip dakikalarca elimizde fotoğrafınızı izleyeceğimizi falan mı?

(bkz: başkası adına utanmak)
devamını gör...
+ bu zımbırtının ülkeye gelmesi için az savaş vermedim.
- ne yaptın hincime, kendini mi zincirledin?

t: bir nevi, instagram snaplerini zenginleştirme eylemi.
devamını gör...
fotoğrafa müzik koymak saçma.
videolara müzik eklemek normal bir şey
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"instagram'da müzikli hikaye paylaşmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim