adi emellerine daha çabuk ve daha efektif ulaşmaları için kullandıkları söz ya da cümle kalıplarıdır. bu zındıklar mesela senin benim gibi düz adam sami değillerdir. illa değişik bir şekilde yaklaşırlar kadınlara. sen ya da ben "günaydın, nasılsın?" derken; bunlar "merhaba, her şey yolunda mı??" gibisinden gay ifadeler kullanır. her şey yolunda mı? çakala bak . genelini merak ediyor. alttan altta onu bayağı bayağı önemsediğini imajı çiziyor. anası mısın babası mısın pezevenk!
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ırz düşmanlarının kadınlara yaklaşırken kullandığı cümleler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim