japonya'nın "twitter katili" olarak bilinen seri katili takahiro shiraishi, mahkeme heyetince idam cezasına çarptırıldı. twitter'dan bulup kandırdığı kişilere önce tecavüz eden, ardından da öldüren shiraishi, duruşmalarda pişman olmadığını söylemişti.

japon medyasında yer alan bilgilere göre katil, mahkeme sürecinin uzamasından da fazlasıyla şikayetçiymiş. hatta mahkeme heyetine beyanatta bulunup, sürecin çok uzadığını ve ölüm cezası verilmesini bile memnuniyetle karşılayacağını söylemiş. bu açıklamayı değerlendiren heyet, süreci daha fazla uzatmadan kararı verdi ve 30 yaşındaki twitter katili, ölüm cezasına çarptırıldı.

www.webtekno.com/japonya-tw...
devamını gör...
katilin 9 kurbanından sadece biri erkekti. nishinaka shogo diğer kurbanlardan biri olan aynı zamanda ilk kurban olan arkadaşı miura mizuki'nin izini sürerek shiraishi takahiro'yla karşılaşmıştı. shiraishi ifadesinde miura'ya birlikte yaşamayı teklif ederek ondan 500,000 yen (2017'de 4500 dolar ediyordu) aldığını söylemişti ve ayrıca hiçbir kurbanını öldürmekte tereddüt etmediğini söylemişti.
en genç kurban olan ıshihara kureha yalnızca 15 yaşındaydı ve lise birinci sınıftı.
nishinaka shogo bir band'de bass gitarist olarak bulunuyordu ve bir tanıdığı tarafından eğer ölmeseydi grubuyla tur yapmak gibi planları olduğu söylenmişti.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"japonya'da twitter katil lakaplı seri katilin idam cezasına çarptırılması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim