uzun zamandır duyduğum en iğrenç şey olabilir. cahil bir yakınım kocasına yapmış ve gidip bunu sağda solda anlatmış. bana da yengem söyledi. arkadaş ortamında bu konuyu açınca bir sürü kadının bunu yaptığını öğrendim.

yapmayın lütfen. kim bilir kaç erkek bu iğrençliğe kurban oldu da haberleri yok. yazık değil mi bize?
devamını gör...
ama vişne suyuyla falan karıştırıyorlarmış bak o kadar kötü değildir herhalde.
devamını gör...
bunu bildiğim kadarıyla afrika'da falan yapıyorlardı. türkiye'de de mi yapılıyormuş? yapmayın kızlar erkekler için bu kadar uğraşa değmez.
devamını gör...
talihsiz bir durum. üç harflilerle kafayı bozmuş yurdum insanının hala asmalı kesmeli büyüler yapmasına üzülüyorum. yak mumunu otur meditasyon yap. delireceksen öyle delir. değil mi ama?
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
gizli saklı yapılmasında bir anlam bulamadığım. bir çoğumuz oral vasıtasıyla tadına müşerref oluyoruz zaten. sevgilimin bana gelip "büyü yapacağım yardım etsene" demesi yeterli.
devamını gör...
benim eski manitunun yaptığı ve akabinde ayrılmamıza sebebiyet veren cadılık faaliyeti.

bir gün bana bardak uzattı bu, vişne suyu vardı içinde. soğuk soğuk iyi gitti valla. ama aradan birkaç gün geçince bende bir değişiklikler başladı. söylediği hiçbir şeye itiraz edemiyordum. çamaşır, bulaşık, ütü, yemek hepsi bendeydi. şikayet de etmiyordum. maç bile izlemiyordum...ama bir sabah arkadaşıyla konuşurken duydum. içtiğim şey vişne suyu değilmiş. işte o an büyünün etkisi geçti ve mağara adamı formuna yeniden kavuştum.

hemcinslerim; eğer bir kadın size vişne suyu ikram ediyorsa onun vişne suyu olduğundan emin olun.
devamını gör...
büyü yapan kadın gıda ürünleri üreten ünlü bir markanın gıda ürünleri fabrikasında çalışıyorsa bütün dünya erkekleri yandı demeyi aklıma getiren başlık.
devamını gör...
lütfen gerçek olmasın.
lütfen gerçek olmasın.
lütfen gerçek olmasın.
devamını gör...
içince sevecekse hiç sevmesin manyak mısınız yahu dedirten olaydır. aynı şekilde kadın doğurmasın diye yapılacak büyü için çöpten kullandığı pedi çalan birini duymuştum. aklınızı s...
devamını gör...
ciddi cezalar alması gerekir. kimsenin kimseye bunu yapmaya haklı yok.
büyü zaten başlı başına ifrit olduğum bir konu.
devamını gör...
şimdi tam tersini erkekler yapsa iyi mi heh?*

hem bu benzeri şeyler çocukluğumuzda anlatılan şehir efsanelerinden biriydi. hala yapanlar varsa tez zamanda elenip gitmelerini umut ediyoruz.
devamını gör...
hayatımın boyunca çok iğrenç şeyler duyup gördüm ama ilk defa böyle bi şeye şahit oluyorum. bunu yapanlar nasıl bir mideye zihniyete sahip gerçekten artık anlayamıyorum insanlık çığırından çıkmış.
devamını gör...
kimine göre hurafe kimine göre bir kara büyüdür. yakın arkadaşımla telefonla konuşurken konu nasıl oraya geldi bilemiyorum ama birden çıktı işte ve gülerek anlattığı için bu beni kandırıyor diye düşünmüştüm. çok enteresan geldiği için konuşma bittikten sonra kendim araştırdım gördüm ki bunu yapanların sayısı azımsanacak gibi değil. özellikle sevgilisinin daha fazla ilgisini üzerinde tutmak isteyen kızlar , kocasını ailesinden ayırmak ve kendisine yakınlaştırmak isteyen kadınlar yapıyor. sadece arkadaş oldukları ama kendisine aşık etmek istedikleri erkeklere de yapıyorlar.kesinlikle etik bulmuyorum ve bunu yapanların da psikolojilerinin iyi olmadığını düşünüyorum.
bu büyünün medyumlara yaptırılması gerektiği yoksa kötü sonuçlara yol açacağı söyleniyor ve büyüye maruz kalan kişinin bilinçaltı kontrol altına alınıyormuş. kadınlar regl kanını şekere damlatarak yedirip veya çaya damlatarak içirebiliyormuş. özel duası varmış onu da okuyarak bu iş tamamlanıyormuş. ben büyülere inandığım için bunun da etkili olduğunu düşünüyorum. bu tarz kara büyülerin çok büyük günahı var bunu yapanlarda hiç mi allah korkusu yok be . bunu bilmeyen beyler artık içtikleri çaya dikkat ederler ya demir tadı gelirse ahahha benim sevgilim, eşim yapmaz demeyin kimin psikopat çıkacağı belli olmaz. sonuçta bunu içen erkeklerin de haberleri yoktu içine katılan kandan.
devamını gör...
wtf?
devamını gör...
maalesef ki anadolu kezbanının yediği halttır.
akıllarınca bir 'bağlama büyüsü'dür.
regl kanını erkeğe içirdikleri zaman kendilerine bağlayacağını, gözünün dışarda olmayacağını falan düşünüyorlar.
aman dikkat diyeyim. kahrolasıcalar. maalesef gerçek bu. adamın hayatını kaydırabilir. kadın o ay enfeksiyon da geçiriyorsa vay adamın haline. pis pis işler.
beyler aman dikkat diyeyim. kokusu tuhaf gelen birşeyi içmeyin. o plaza hanımefendilerinden dahi yapan var bunu. kezbanlık ruhtadır.

ıy.
devamını gör...
(bkz: kafaiyikız)
devamını gör...
bugün regl kanı içiren,yarın neler içirir tövbe tövbe ıyk..
devamını gör...
büyü falan inanmiyorum da hasta olmuyor mu bu kani içen kisi, yaziktir yapmayin böyle irençlikler.
devamını gör...
tapınak şövalyelerinde bile böyle fantezi yok ulan.
devamını gör...
nereye kusuyoruz?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınların büyü için erkeklere regl kanı içirmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim