öncelikle derdimi severek söze girmek istiyorum. bunu kimseye bırakmam...şüphesiz ki sol frame'i her an işgal eden kadınlı erkekli başlıklardan bıkanların iç sesi, sözlük yönetiminden isteğimiz.

şöyle kadın böyle erkek, şu kadın, bunu diyen erkek, şu kız bu kız...ok ben de zaman zaman bu tip başlıklar açtım ancak bu başlıkların çoğunda eğlencelik içerik yok; genelde karşı cins gömülüyor, genelleniyor. bu yüzden troll başlıklar başıboşlara gittiği gibi bu tip troll olmayan kadınlı erkekli tüm başlıklar da ilişkiler sekmesi gibi bir sekmeye gitsin ve talep eden baksın ve yazsın.

çubuk kraker yerken sapık olmak istemiyorum yahu. şort giyen kadına baktım diye tecavüzcü olarak anılmak istemiyorum mesela. kadınlar da her hareketlerinden bir mana çıkarılmasını istemiyordur herhalde.

selam ve dua lipa.
devamını gör...
devamını gör...
bana mantıklı gelen çağrı. mademki bilim, başıboşlar gibi birtakım kategoriler var, o zaman buna ait bir kategori de pekâlâ olabilir. ya hep ya hiç!

hatta çoğu trollük amacıyla açıldığından başıboşlara bile gönderilebilirler aslında. ilişkiler için tavsiye ya da fikir almak amacıyla açılmışa benzemiyorlar hiç.
devamını gör...
sonra da "akış"ın adı değiştirilip "sabit"* yapılsın.
devamını gör...
katılmıyorum.

ne kadar bencilce düşünceler bunlar. ayıp ediyorsunuz.
görmek isteyen bir sürü yazar var. hayatlarını o başlıklara yazarak geçiriyorlar. ekmeğini oradan yiyorlar. neden taşınsın anlamıyorum.

bu kadar ciddi olmayın yersiniz kafayı. bu sözlüğün girişinde bilgi ve ciddi tanım girmeyenleri öldürüyoruz falan mı yazıyor size öyle mi söylediler.
bırakalım bu saçma ayakları. sözlüğü istediğiniz gibi evirip çevirmeye çalışmayı bırakmak gerekiyor.

bir sürü sekme var daha ne istiyorlar anlamıyorum. yetmiyor mu hocam yetmiyor mu ne istiyorsunuz daha.
git yaz çiz okuyalım. kendin için yaz.

eli sopalı sürekli disiplin isteyen müdürler gibisiniz. sözlüğe girerken kravat takalım kampanyası falan açın. takalım. kravat.
devamını gör...
evet bi ilişki sekmesi istiyoruz.
akışta ilişkilerle ilgili bir şey görmek istemiyorum.
ama akışın yüzde 70 i ilişkilerle ilgili.
ben kitap
sinema
müzik
tiyatro
sanat
bu tarz şeyler istiyorum.
devamını gör...
hepsi de taşınmasın içeriği bi kontrol edilsin.
devamını gör...
bence nickaltı dahil tüm başlıklar ana akışta olsun. yok öyle olmuyor, sözlük içi konular sözlük sekmesine gidecek diye bi ısrar varsa da yüm başlıklara uygulansın bu kural. nick vermeden seslenilen yazar, fotolar başlığı, itiraflar başlığı vs.
devamını gör...
şapkasız çıkmasınlar, aman diyim...bulaşır falan*
devamını gör...
olur. hatta her şeyi kategorilendirelim de akışta bir şey kalmasın. bu başlık da istekler sekmesine taşınabilir mesela.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kadınlı erkekli başlıklar ilişkiler sekmesine taşınsın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim