yaklaşık 80 bin erkeğin semen örneklerini inceleyen araştırmacılar, ejakülasyon başına 120 milyondan fazla hareketli sperm üreten erkeklerin, 5 milyondan az sperm üretenlere kıyasla 2 ila 3 yıl daha uzun yaşadığını tespit etti. en kaliteli sperme sahip erkekler ortalama 80,3 yıl yaşarken, en düşük kaliteye sahip olanların ortalama 77,6 yıl yaşadığı saptandı. buradan
devamını gör...
belki de kök nedeni daha uzun yaşayan erkeklerin spermlerinin daha kaliteli olmasıdır. zira sperm kalitesini genetiğimiz dışında, yaşam tarzımız da etkiliyor. sigara içmeyen, uyuşturucu kullanmayan, içkiye abanmayan, sağlıklı beslenip spor yapan erkeklerin sperm kalitesinin arttığını biliyoruz. e bunlar aynı zamanda ömrümüzü de uzatan faktörler. aynıları yumurta kalitesi bakımından kadınlar için de geçerlidir kesin.

siz siz olun, özellikle de üremeyi düşünüyorsanız sağlıklı yaşamaya gayret edin.
devamını gör...
zaten sağlıklı olduğu için kaliteli sperme ait, biraz saçma olmuş çıkarım.
devamını gör...
aayoooooo yo yo yo yeeeeeeahhh az konuşana kurdele takacaaaaklar kara tahtaya da ceza yazacaklaaarrr geçen sene sportmen manken seksisi olduğum için zoraki kontrolden geçerken örnek istemişlerdi elime bi sürahi verdiler gittim boşalma odasına hadi dedim haşmetliye hadi tükür canim yazarak tükürmek istemezmisinnnnn diye bi infilak ettim sıvalar döküldü gittim taşan sürahiyi labamaratovcu emmiye taaak diye teslim ettim neysa kalan spermler ölsün no israf diye sigaraya çıktım after ein hour sonra report geldi jigolo prof hocaya gittim hoca dedim whats da count god damn it o da dedi ki ikiiii yüz on melyon tane a* piresi var sende yane sayıyla zwei hundert eine thousand melyon yani full sayısal 210.000.000 wıjırt *m biti okey yalnız dedi her gün kendini yada partnerini döllemen lazım çok uzun süre bekletme motoru çalıştırır tut bujiler meme yapmasın dedi ve güldü welakin beyfendi prof jigolo üstad dedim okey restine rest lakin mən zatən daily full attırıram her tarafa kadrolu tulumbacı ocağı gibiyim evelgod sana da attırırm kıskanma lan yiaaa dedi sen benim yaşıma gel görücem seni lan gelmişsin sexen yaşına bıraque gençler saygısızcaaa fışkırsınnn full bereket no sıkıntı zıpkın gibi gençler ve de deleganlılar halay çeker ve dashaklarını salar okey adamlar ve de gacılar evdeki sex evdeki seksssssss bam bam !


(bkz: sıfırları attırmayınca değeri yükselen spekülatif enflasyöner sperm piyasasında dalgalanmalar)
(bkz: memleketin birbiriyle sperm yarıştıran afitap gençlerden geçilmemesi)
(bkz: yükselen ben değilim bak alçalan duvarlarrrr)
devamını gör...
yok dedem salt kötü bir insan olduğu için yaşamaya devam ediyor.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kaliteli sperme sahip erkeklerin daha uzun yaşaması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim