tercihi kamikaze olan insan yarınlar yokmuş gibi çılgınca yaşar,dönme dolap insanı işini sağlama almayı sever,temkinlidir. ben mesela ikisi de değilimdir balerin insanıyımdır o da orta sekerlidir.
devamını gör...
lunaparki çok özlediğimi hatirlatan bir başlık.ben kamikazede çıgliklar atıp balerinde kahkahalarla gülüp ahtapotta başımı dondurdukten sonra güzeldi yaa derken donme dolapta şehri yukarıdan izleyen insanım.hayatimda her renk olsundu *
devamını gör...
dönme dolap diyor ve mekanı terk ediyorum.
devamını gör...
kamikaze.. en azından yaşadığınızı hissettiren bir deneyim
devamını gör...
kısa süre önce olsa kamikaze derdim ancak son bindiğimde beynimi, böbreklerimi ve ciğerlerimi aşağı düşmesinler diye tutmak zorunda kaldım. bitsin artık diye bekliyordum çünkü hissettiğim şey adrenalin veya keyif değil saf katıksız acıydı. oyumu çarpışan arabalardan yana kullanıyorum. ne serseri ne aile babası.
devamını gör...
ikisi de değilimdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kamikaze insanı vs dönme dolap insanı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim