eskiden hovardalık, savrukluk sebebiydi. şimdilerde zorunluluklar bizi buna itiyor. çoğu kişi kazandığından fazlasını harcıyor. aradaki açığı da kredilerle, kredi kartlarıyla kapatıyor işte.
devamını gör...
sonra kredi borcu
devamını gör...
bu doğrultuda ilerlendiği taktirde bir süre sonra maddi sıkıntılar baş göstermeye başlar. kredi kartı, kredi derken varsa elde birikimler satılır. bu kırılma olur.

sonra da arkadan çöküş gelir.
devamını gör...
2826 tl asgari ücret alıp 10 bin tl'ye telefon alan insandır (ortamala 3.6 maaşı). tabi bunu yargılamak için demiyorum. farklı bir coğrafyadaki insan ise asgari ücretiyle neredeyse o telefondan ortalama 1.6 adet yani yaklaşık 2 adet alıyor. -almanya asgari ücreti istatistik alınmıştır-.
devamını gör...
turkiye de yaşanıyorsa her ay yaşanan şeydir. her ay bir şey eksik oluyor evde, dolapta. kaliteli bir mont 500 den aşağı değil napsin millet?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kazandığından fazlasını harcamak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim