bir temel karamollaoğlu iddiası.
haber globaldeki programda aynen böyle söyledi.
devamını gör...
kaş yapayım derken göz çıkarmış.

bir kısmı chp'ye çekecek reklam olurken başka bir kısmı chp'den koparacak sözler olmuş!
devamını gör...

seçimin ilk turunda recep tayyip erdoğan'dan fark yiyen kemal kılıçdaroğlu, bir anda dümeni milliyetçiliğe kırdı. bu doğrultuda yeni danışmanlarla yol yürüme kararı alan kemal kılıçdaroğlu'nun başdanışmanı chp'lileri çıldırtacak cinsten. chp genel başkanı'nın yeni başdanışmanı cevdet nasıranlı'nın, başkan refcep tayyip erdoğan'ı destekleyen paylaşımları ortaya çıktı. nasıranlı, paylaşımlarının yayılması ile temizlik operasyonuna başladı.

kemal kılıçdaroğlu'nun yeni başdanışmanı erdoğan fanatiği çıktı! 'darbe gecesi nereye saklandın kemal?
buradan.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kemal kılıçdaroğlu chp'de devrim yapıyor" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim