evet aslında doğrudur hdp üzerinden iyi partiye baskı yapılıyor. çünkü bu ıkı partı de seçimlerin kaderını değiştirebilir.
devamını gör...
gerçektir. her parti rakipleri bolunsun ister. ancak etik olmayan yöntemler kullanılmamalı. akp kullanir mi peki, anasını bile s.
devamını gör...
akp'nin ben kazanamıyorsam rakiplerimi kaybettireyim stratejisidir.2023 hazirana kadar ki süreç her şeye gebe.
devamını gör...
gerçek bir ülkücü olarak şuanda ne kadar nefret etsem de ülkede muhalefeti hdp yapıyor türkiye için yararlı olacak yasa önergeleri veriyorlar bir hobi olarak tbmm yasa tekliflerine iktidara sorulmuş sorulara plan bütçe komisyonuna hepsine bakarım 800 bininciler doktor oluyor arkadaş sizde hiç mi bir muhalefet duygusu yok saçma sapan işler yapıyorsunuz şu pkklılar bile sizden iyi muhalefet yapıyor diyorum arkadaşlar geleceğin tehditi ve beka sorunu türk solunun hdp çatısında toplanmasıdır bunu da bir kenara yazın 10 sene sonra çıkınca gelip haklıymış diye hakkımda başlıklar açarsınız.
devamını gör...
dagdaki teroristin taziyesine katilan, hatta leşlerini sahiplenen bir siyasi parti hdp. garip ama bu ulkede boyle bir partinin neden barindirildigini hala anlamis degilim. teroristine secme ve secilme hakki veren enteresan bir sistemimiz var. olur da gercekten bölmeyi becerebilirse akp, bu ulkeye yaptigi en buyuk hizmeti olur.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kemal kılıçdaroğlu'nun ip ve hdp'yi bölmeye çalışıyorlar demesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim