youtubeda kafile kanalı tarafından,
kırmızı asa - allah'ın varlığı, bilim ve ateizm serisi adı altinda 2019 yılında yayınlanmıştır.

bir bölümü 10-15 dakika aralığında ve 8 bölümden oluşmaktadır.

farklı bir bakış açısı edinmek isteyen arkadaşlara tavsiyemdir.

ayrıca kanalda sinan canan, enis doko gibi kişilerle de videolar bulunmaktadır ve kendi argümanlarının çürütülmesini istemektedirler.

seriye burdan ulaşabilirsiniz
devamını gör...
teistecevap gibi gerçekten, akademik bilim felsefesi eğitimi almış bir üstadı görünce geri basıp engel atan oluşum. eh tabi bilgisiz insanlar ile tartışmaya benzemiyor. söyleyin kırmızı asaya engeli kaldırsın ahaha
devamını gör...
teistecevap'a üstad diyenleri gördüğümüz başlık. tabi 2 felsefî kelâm edince direkt üstad oluyorlar.

(bkz: mantıksal teizm) bu abi de felsefî kelâm ediyor. üstad diyek mi abi?
devamını gör...
osuruktan tayyare.
devamını gör...
bir de bunların botları hemen üşüşür karşı bir şey dediniz mi. lafla peynir gemisi yürümez, siz gidin ağa babanız gelsin. teistecevap, bildiği 3 yabancı dil ve keskin aklıyla bu ülkedeki değme felsefe mezununa taş çıkarır . malum bizde felsefe bölümlerinin bir bölümü askerden kaçmak ve koca bulmak için tercih edilen düşük puanlı bölümler olmaya mahkum edildi .
devamını gör...
ateist, agnostik ve deist kanallara karşı en mantıklı argümanları üreten kafile kanalının bu argümanları ürettiği seri. argümanları doğru kabul edip etmemek size kalmış fakat denkleri olan sözler köşkü ve hayalhanem gibi kanalları izleyince farkı anlıyorsunuz, boş konuşmuyorlar.

serinin ismi de direkt efe aydal'ın kırmızı hap serisinden geliyor sanırım, söylenenler de hap serisi ile yarışabilir mi; bence yarışır.
devamını gör...
muazzam bir iş başarmışlar, andan ispat mevzusunu kalbimde derinleştirdiler. çok önemli sahada gerçekten hakkını vererek yapılmış bir iş, ve işi tasarlayanın düşüncede nasıl derinleştiğininde bir göstergesi.
devamını gör...
buraya da mı geldiniz lan şakirtler ?
devamını gör...
“baak cebelitarik,tuzlu su tatli su , kuran da yaziyor” gibi eskiden cok kullanilan argumanlari guncelleyen bir youtube kanali
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kırmızı asa" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim