bundan birkaç yıl önce olsa, asarım, keserim, sokarım vs vs diye bağırıp çağırırdım. büyük kızım lise 1 e başladı. bu senenin başında bir şeyler seziyordum ama kesinleştiremiyordum. azılı bir beşiktaşlıyım, yıllardır kızlarıma bunu aşılamaya çalıştım, pek alakaları olmadı, formalar aldım, zorla maç izlettim falan filan. geçen haftalarda büyük kızım bana; "baba nasıl salladık 3 tane ama" yazdı, hönkk oldum, ardından golleri kimlerin attığını, dakikaları ve puan durumumuzu yazdı, ben şokkk... meğer o ipnede koyu beşiktaşlıymış, benim 15 senede yapamadığımı 1 ayda yapmış. ömrüm arabalarla ve alakalı konularla geçti, araba ve türevi her şeye bayılırım, kızlara bu konuyuda aşılamaya çalışmıştım, oda pek etki etmedi ( aslında etmiş, hepsini record etmişler). yine geçen günlerde, baba! 57 mustang çok güzel ya yazdı, ben yine şok... meğer o çocuk da araba manyağıymış. ha asıl konu müzik, hayatımın %70 i müzik dinleyerek geçer, kızım aylardır 70 ve 80 lerin rock gruplarının şarkılarını yolluyor bana, bir yandan içim cız ediyor, bir yandan bir piç'in benim yapmaya çalıştıklarımı yapmasına seviniyorum, bilemiyorum altan......çok sinirliyim. ha adı "kuzey" adına s..tuğum.
devamını gör...
bilmeyen babadan daha iyidir.
devamını gör...
ergen psikolojisini de düşünerek dikkatli davranması gereken babadır. iletişim diline üslubuna her zamankinden daha cok dikkatli olmak zorundadır. çocuğunuza etki edemezsiniz ama çocuğunuzun arkadaşlarına etki edebilirsiniz. konusmak çoğu kapıyı açar.
devamını gör...
çocukların babalarından neden uzak olduğunu aralarına mesafe koymasının nedeni küçük yaşta böyle problemlerle basliyo işte.
önemli olan kizmadan yargılamadan arkadaşça konuşmaktır bu durumda .her iki cinsiyet içinde geçerli bir durum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kız çocuğunun sevgilisi olduğunu bilen baba" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim