tespit gibi tespittir efem.olmayan yapaycık bir kürt sorununu hayatımızın orta yerine bırakan ve bu sahte sorunun gerçekleşmesini sağlayan bizzat önceki adı ile hdp şimdiki adıyla dem olan terör uzantısı gayri legal partidir.
devamını gör...
ülkede freedom special ın söylediğine göre 28 milyon kürt vatandaşımız var dem/hdp doğudan 4 batıdan 1.5-2m arası oy alıyor o bölgeden aldığı oyu varsayarsak 28 milyonun 23 ü bunları temsilci olarak seçmiyor.

başka sözüm yok.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"kürt sorunu yoktur hdp sorunu vardır" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim