ilki kadar olmasa kendisini bana sevdirmeyi başarmış, boş zamanlarda akan gerilim/korku oyunu. ilk oyun daha zorlayıcı ve tatmin ediciydi. bu bir tık kolay olmuş.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
oyunun genel konusunu tam hatırlamıyorum ama oyun hakkında bir sürü fan teorisi olduğunu biliyorum. iki tane minik velet olarak, sizi öldürmek isteyen dev insanların karanlık dünyasından kaçıyorsunuz.

bu oyun da ilk oyunun öncesini anlatıyor. şu ana kadar beni avlamak isteyen bir avcıyı avladığım ve boynunu yılan gibi 40 metre uzatabilen anakonda kılıklı p*ç bir öğretmenin olduğu levelleri geçtim. özellikle öğretmenli bölümde gerim gerim gerildim. diğer bölümleri de merakla oynayacağım.
devamını gör...
altı mahlasını almış biri olarak buraya yazmak zorunda hissettim.
şahsi fikrim ilk oyundan tabii ki daha iyi olduğu yönünde.


altı'nın nasıl bir çocuk olduğu daha ilk oyundan belliydi. kinci ve hırslı, biraz da insanların acı çekmesinden memnuniyet duyan bi kız. şahsen ben döngü sebebi olarak şeytanın son anda altı'yı bi türlü kandırıp onu kötü şeyler yapmaya zorlaması olarak görüyorum. bir yerden sonra pişman olup döngüyü bitirmek için geçmişteki kendisi lady'i yenmeye çalışırken şeytan yüzünden aşırıya kaçıyor ve lady'nin güçlerini çalıp döngüyü tekrar ettiriyor. tabii bu benim şahsi tahminim. mono için ayrıca üzgünüm.


oyunu bu kadar çok sevmemin en büyük sebebi de hayatı bu kadar açık ve bu kadar masumca anlatabilmek büyük başarı. maksimum bu olurdu herhalde. harika hikayesi olan bir şaheser.
devamını gör...
ilkine göre oynaması daha zevkli oyun. gerilim
dozu ve grafikler bir tık daha artmış, karanlık atmosfer bu oyunda daha fazla hoşuma gitti
doyebilirim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"little nightmares 2" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim