manga / animasyon / komedi / romantik
puan ver

öne çıkanlar | diğer yorumlar

2007 yılında yayınlanmış, 1 sezon 24 bölümden oluşan romantik komedi animesi.

sinopsis:

"aşk, risa koizumi ve atsushi ootani için alışılmadık bir durumdur. ikisi de ideal partnerlerini lise bitene kadar bulma çabasındadır - 172 cm boyunda olan koizumi, ortalama kızlardan çok daha uzundur ve 156 cm boyundaki ootani ise ortalama erkeklerden çok daha kısadır. ikisinin de hoşlandıkları kişiler birbirlerine aşık olunca, koizumi ve ootani komik bir şekilde şaşkına döner ve kalpleri kırılır. durumu daha da kötüleştiren şey, sınıf öğretmenleri tarafından kişilikleri ve boy farklarından dolayı komedi ikilisi olarak adlandırılmalarıdır ve sınıf arkadaşları bile tartışmalarını skeçler gibi düşünür.

lovely complex, koizumi ve ootani'nin birbirlerini aşk konusunda teşvik etmeleri ve yakın arkadaş olmalarıyla ilerler. saçma numaralarının yanı sıra, beklenmedik bir şekilde müzik ve moda zevklerinde bir benzerlik keşfederler. belki de henüz bilmedikleri bir kimya vardır, ancak uyumsuz bu çift arasında hiçbir zaman aşk filizlenebilir mi?"


ortalamadan kısa bir erkek olarak zevk alarak izlediğim bir animeydi. asla otani kadar havalı olamayacak olsam da böyle bir temsiliyet görmek çok hoşuma gitmişti.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"lovely complex" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim