evlenme sartiyla mumkunmus. burada anahtar ifade `fikir verecek olcude` bakmakmis. ayrica mahrem uzuvlari tanimlarlarsa sevinirim. meme mi, mabad mi, zeker mi, efendime soyleyeyim baska bir yer mi, neresi kastediliyor, acik bir sekilde ifade edilmeli bence. sonra hem ayran dokulur hem de tatsiz olaylar yasanir allah korusun.

www.cumhuriyet.com.tr/haber...

diyanet: evlenme şartıyla mahrem yerlerinize bakın.

diyanet’in, salgın sonrası erişime açtığı dijital kitaplarında, evlenme niyetinde olanların birbirlerinin mahrem yerlerine, ‘fikir verecek ölçüde’ bakabileceği belirtildi.

“taraflar birbirlerinin fizikleri hakkında fikir verecek yerlere bakabilirler. evliliğin asıl maksadı cinsellik olmadığına göre, görme konusunda haddi aşmak da doğru değildir. bu iş, yakınlarında üçüncü kişilerin bulunduğu ortamlarda yapılmalıdır.”

amanin:

`evliliğin asıl maksadı cinsellik olmadığına göre...` olm katolik olmussunuz neden soylemiyorsunuz? camiye sarabi ne zaman sokuyorsunuz?
devamını gör...
(bkz: aklı yok fikri var)
devamını gör...
şarap tadım gününe hoş geldiniz.
devamını gör...
(bkz: deneme sürüşü)
devamını gör...
sizin ölçütünüz bunlar değilse size ne ? bırakın inanan insanlar düşünsün, gocunsun, akıl yürütsün.
devamını gör...
anlamadığım şey şu; neden? evlenme şartıyla bakacaksanız bakın denmiş bir de. iyi de bakmanın maksadı ne o zaman? bakıp vazgeçemiyorsanız görüp ne yapacaksınız. evlenince değil bakmak incelersiniz bile de evlenmeden bakmaktaki mantığı anlamıyorum ben bu noktada. bir düşünce/fetva kendi içinde tutarlı olmalı bana göre, hayali bir evren bile oluştursanız o evrenin bir kuralları olur, hikaye olay örgüsü o evrenin mantığında ilerler. peki bu fetvanın mantığı ne?
devamını gör...
gayet güzel bir uygulama. islamiyette cinselliğe önem verilmiyor diyenler için gelsin: buradaki bakışın manası, birbirinize iyice bakın, aranızda bir elektrik hasıla gelsin, kalbinizde bir sevgi oluşsun, birbirinizi isteyin bakışıdır. bu da cinsellik için gerekli bir bakıştır.

neyse ya dinimi seviyorum ben.
devamını gör...
bi tur binebilir miyim diyelim bari de dürüst yavşak desinler arkamızdan.*
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mahrem yerlere fikir verecek ölçüde bakmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim