muhalif tavrıyla bilinen mehmet aslantuğ'un en son trt' de yayınlanan bir diziden çıkarıldığını biliyorduk. aslantuğ durumu, "sorgulayan tavrımızdan rahatsız oldular" olarak tarif etmişti. tip başkanı erkan baş konuya ilişkin şöyle bir tweet attı.


onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan ahmet kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz. milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili mehmet aslantuğ’a yürekten teşekkür ediyorum. #tipsenin kaptan


mobile.twitter.com/erkbas/s...
devamını gör...
tip desen var, yazmış biri twitter'da.
mehmet aslantuğ'u çok beğenirim. siyasete gireceğine ihtimal vermiyordum aslında.
demek ki herkes için bıçak kemikte artık.
devamını gör...
bir ara memlekette "kurtlar vadisinde oynamayan kaldı mı" geyiği vardı. sanırım bu gidişle memlekette siyasete girmeyen kalmayacak. herkesin cv'sinde ınstagram bio'sunda milletvekili aday adayı falan yazacak. memlekette en ufak bir konuda bile tecrübe aranırken, siyasete girmenin doğru düzgün hiçbir kural kaidesinin olmaması, ünlü ve ya zengin olmanın yetiyor olması bugünkü halimizin sebeplerinden biri belki de.
devamını gör...
bu nesil bilmez. 1997 de yayınlanan sıcak saatler dizisinde 12 eylül döneminde istanbul üniversitesinde okumuş sol görüşlü biri olarak işkence görmüş ve sonrasında gazeteci olarak suçla, terörle mücadele eden bir karakteri oynamıştı mehmet aslantuğ.

onun öncesinde trt’de iz peşinde isimli bir dizide yine suçlularla mücadele eden bir polis komiserini oynamıştı.

adam kendi döneminde bugünün burak özçivit gibi kıvanç tatlıtuğ gibi yakışıklı simalarından olduğu halde etliye sütlüye karışmadan ben paramı alır işime bakarım demediği için * bu tavrı beni şaşırtmadı.

diğer yandan türkiye’nin en az ekonomi kadar hatta ondan bile önemli sorunu kitle düzeyinde ayrı düşmemiz ya da nefret etmemiz.

bence halkın tanıdığı sevdiği güvendiği insanlar siyaset yaparsa daha ılıman bir iklim olabilir.

ben bir çok siyasi çıktığında sesi kapatıp alt yazıyı takip ediyorum çünkü 30-40 yıldır aynı hikayeyi dinlemekten usandım.
devamını gör...
türkiye güzeliyle evlen, düğünü boğaz kiyisinda bir mekanda yap, düğününe özel yatlar gel, milyonlarca lira masraf et.
davanın sana yüklediği hiç bir sorumluluğu ustlenme.
savunduğun davanın hiç bir bedelini ödeme.
ömrün boyu azılı kapitalistlerden daha şaşalı hayat sur.
milyon dolarlık villada yaslan.
sonra türkiye işçi partisinden vekil adayı ol.
insan bazen nasıl küfür edeceğini şaşırıyor.
ya göründüğünüz gibi olun veya olduğunuz gibi görünün, yavşakligin alemi yok.
devamını gör...
tip milletvekili olabilmenin şartlarını öğrenmiş olduk.
1-nefesin kokacak
2-kulübede oturacaksın
3-karın çirkin olacak
4-düğünün aile arasında olacak
5-sol uğruna işkence görmüş, yıllarca yatmış olacaksın
6-yakışıklı olmayacaksın
7-asgari ücretli olacaksın
devamını gör...
inandığı değerler uğruna savaşmayı, başkalarının savaşında alet edevat olmaya tercih edenler mi yoksa ayak yolunda kazara dünyaya gelenler mi "bok yoluna" daha çok yakışır? ha tabii mahkemeleri de özür dilemeye göre af ya da idam edebilen yerler olduğunu sanacak kadar o koridordan çıkamamış akıl fikirsizlik de var elimizde. sonra kendini hunharca ve bu kadar aptalca konuşmak zorunda bırakan hangi güzellik yarışmasıymış, ne önemi var? tanrı kraliçeyi korusun.
devamını gör...
bak kardeşim! fakir kapitalist olur, adam para kazanmaya çalışıyor ama başaramıyordur, yatırımları batıyordur falan. ama düğününü saraylarda yapan, lüks villasında poker atan, yazları yatında geçiren sosyalist/komünist olmaz. yola gelin lan goduğumun solcu teletabileri, 19. yüzyılda gömülmüş zırvalarınızı yaşayacaksanız delikanlı gibi yapın bunu. kapitalizmin sana sağladığı ultra güvenlikli villandan feragat edip işçi kardeşlerinle dayanışma içinde olacaksın.

bu arada bence önce başka partiden aday olsun oradan mv seçildikten sonra ayrılıp tip'e geçsin. bütün iş arkadaşları o yücelttikleri halkın oylarını çalarak tip'e attılar ya kendilerini, eğreti durmasın şimdi orada.

bir de yakın zamana kadar trt dizilerinden ekmek yiyormuş bu çar, kovulana kadar da böyle sürmüş. kovulmasa "emperyalist uşakların" , "kapitalist köpeklerin", "din afyonu tüccarlarının", "faşist yapıların" ekmeğini löp löp götürmeye devam edecekmiş.
devamını gör...
isci sınıfının zenginliğinden zengin sinifinin isciligine uzanan bir yol .
devamını gör...
nerde göstermiş acaba muhalif tavrını hiç dimağlarda kalan bir atraksiyonunu hatırlamıyorum ben. suya sabuna dokunmadan yelkenlisinde takılan gamsız birey- eşinin kanser tedavisi sırasında bazı kuruyemişler kırıp fırında mercimekler yediğine dair haberlere binaen hazedilmeyen varlık vekil olmasa da olur.
devamını gör...
çok yakışmış, hatta en yakışan olmuş. pırlanta gibi, seçkin, insan olanların bir arada oldugu bir parti oldu tip. tarkan da dahil olsa ultra premium olur.
devamını gör...
vekillikte istediğini bulamayan mehmet bey sugar dady olmaya karar vermiştir.
hayat iste insanı nerelere savuruyor.
devamını gör...
fanatikliği abartıp böylede olabilirdi.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mehmet aslantuğ'un tip milletvekili adayı olması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim