twitter.com/pturk22/status/...
artık başı boş köpekler çok ciddi bir sorun haline geldi videoda görüldüğü üzere mezarlara zarar veriyorlar. gerçi şimdi hayvanseverler gelip ne olacak canım ölü olsa da yanında köpek maması taşıyamaz mı yani? diyebilirler.
#köpeksizsokaklaristiyoruz
devamını gör...
anca nefret kusun zaten. o köpekler beslense ve daha çok ürememeleri için kısırlaştırılsa hem mezar kazmazlar, hem de sokağında köpekler olmaz.
devamını gör...
eskiden köylerde yeni defnedilmiş bir insanın mezarı yanında ateş yakarlarmış yırtıcı hayvanlar gelip merhumu çıkarmasınlar diye. videodaki mezara bakılırsa eski bir mezar. zira ölüden et kaldığını düşünmüyorum. tahminim köpeklerin yatmak için toprağı eşeliyor olmaları yönünde.
devamını gör...
mezarlar bu tür olaylar yaşanmaması için çok uzun yıllardır belirli bir derinlikte açılıyor ve meftanın üzeri eski mezarlarda tahtalarla yenilerde ise beton blok ile kapatılıyor yani köpeklerin kabir içine ulaşmaları hayli zor bunun farkında olan belediyeler de şikayet yüzünden sokaklardan topladığı hayvanları mezarlık çevresine bırakmaya başladı.bizler bu hayvanlara yaşam alanı bırakmamaya devam ettiğimiz sürece,hor görüp korkuttukça onlar kendilerini savunmak için içgüdüsel olarak saldırganlaşmaya başlayacak ve sürekli saldırgan olacak toplanacak ya uyutulacak ya ormana(kaldıysa) yada mezarlıklara bırakılacak sizde sürekli bu görüntüleri görmeye başlayacaksınız hatta daha kötülerini çünkü hayvanlar artık çöplerden beslenemediği için vahşi köpekler gibi sürü halinde avlanmaya başladılar.15-20 sene sonra kurtlara canavar dediğimiz için utanacak hale geleceğiz ve siz yine köpektaparlardan(!) şikayetçi olacaksınız.
devamını gör...
köpeksiz sokak isteyenin ölüsünün hak ettiği muamele benim gözümde budur. aferin köpüşler good boiler sizi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"mezar kazıp ceset yiyen köpekler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim