firmalarda genelde 3 ayda bir yenileniyor. sonrasında tüm programlarında tek tek yeni şifreyi giriyorsun. kardeşim yıl bilmem kaç olmuş sabah sabah bu işkenceyi neden yaratıyorsun. birde akıllı şifre zımbırtısından aynı 50 kere kod yazdırmak nedir. sanki pentegona giriş yapıyoruz. allah tependen baksın microsoft.
devamını gör...
başlık microsft şife şeklinde olunca bu işin altında bir iş var dedim ama özet geçilmiş durum sanırım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"microsft şifre" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim