milli kütüphane'nin koleksiyonunda yer alan 5 bin taş plak burada ses dosyasına dönüştürülüp online olarak halka ulaştırılmıştır. benim gibi plak dinlemekten zevk alanlar, bununla hayat bulanlar var ise mutlaka dinlemeliler. çünkü münir nurettin selçuk'tan chopin'e kadar pek çok sanatçı mevcuttur.

dinlemek için şuradan efendim


not:
bir bilene katılıyorum. hiçbir şey pikaptan ve gramafondan dinlenilen o zevki vermez ancak bunlara sahip olmayanlar için yine de güzel düşünülmüş diyorum ben. yeni nesil pikapların bile fiyatları ortada...
ülkemizde zevk aldığımız bir durumu bile gönlümüzce yaşamıyoruz. her şey pahalı maalesef.
üç tanecik plağımı da değiştirip değiştirip dinliyorum zaten (gözyaşı)
devamını gör...
artık dijital sese dönüştüğü için sadece cızırtı verecektir gramafonun verdiği o tıssss sesini duyamayacaksınızdır ancak elinizde bozuk bir kayıt olmasına sebebiyet veren koleksiyondur.
bu tür müzikler kulak sağlığınızı ve müzik algısını bozar.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"milli kütüphane plak koleksiyonu" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim