miras kalan araç yüzünden amcasının kafa derisini yüzen genç
başlık "oyle diyorlar" tarafından 14.01.2023 15:53 tarihinde açılmıştır.
1.
ankara'da, keleş ailesi arasında miras kalan araç anlaşmazlık konusu oldu. keleş kardeşler ölen kardeşlerinden miras kalan araba nedeniyle davalık oldu.
arabayı kullanan kardeşin oğlu iddiaya göre amcalarının dava açmasına öfkeliydi. önce mersin mezitli’de yaşayan küçük amcasını beraberindeki bir grupla darp etti.
show haber'den emre kol'un haberine göre saldırgan yeğen, olaydan beş gün sonra da ankara'da yaşayan amcası market sahibi ilhami keleş'i hedef aldı. marketi beraberindeki kişilerle birlikte basan yeğen amcası ve yengesine saldırdı.
olay sırasında saldırgan, amcası keleş'in kafa derisini bulduğu bir bıçakla yüzdü. kasadaki 20 bin tl parayı da gasp eden saldırganlar, olay yerinden uzaklaştı.
polis, saldırganları yakaladı ancak ilhami keleş hastaneden taburcu edilmeden, saldırganlar serbest kaldı. yeğeni tarafından kafa derisi yüzülen ilhami keleş tedavisi sonrasında hastaneden taburcu oldu.
buradan
devamını gör...
3.
(bkz: mohikanların sonuncusu)
devamını gör...
4.
kafa derisi yüzmek nedir allah aşkına, derdi miras olmayan psikopatın tekidir.
devamını gör...
5.
para için her şeyi görmezden gelen ve her şeyi göze alabilen bir toplum yaratmanın yansımasıdır.
devamını gör...
6.
meksika kartellerine ozenmistir.
devamını gör...
7.
8.
eylem soyisim uyumu.
insanlar hakikaten kafayı kırmış artık.
insanlar hakikaten kafayı kırmış artık.
devamını gör...
9.
vaooov hiç şaşıralacak bir durum değil, iskandinav ülkelerinden biri olsa şaşırabilirdim.
devamını gör...