muhalefet liderinin istifa etmesi için kaç seçim kaybetmeli
başlık "alkislarla" tarafından 07.08.2021 02:13 tarihinde açılmıştır.
1.
malum karakter sınırından dolayı asıl başlık; "ana muhalefet liderinin istifa etmesi için kaç seçim kaybetmesi gerekir?" olacaktı. iktidarın sebep olduğu her skandal sonrası kafama takılan sorudur zira seçimlerde hezimet üzerine hezimet yaşamasına rağmen koltuğunu bırakamayan bir ana muhalefet liderinden bahsediyoruz. aslında tam anlamıyla lider diyemeyiz çünkü birçok kişi her ne kadar dürüst bir politikacı olduğunu düşünse de büyük kalabalıkları arkasından sürükleyecek türden bir liderlik vasfına sahip olmadığı aşikardır. öte yandan iktidar karşısında başarılı olamayan, bir varlık gösteremeyen ana muhalefet lideri, teknik olarak sürekli şikayet edilen sistemin bir süre sonra bir parçası hatta vazgeçilmezi oluyor ve uzun zaman önce olmuşdur da. sorun; türkiye'nin en köklü partisinin kendisinden sonra bir lider çıkaramayacak olması mıdır? yoksa iktidara koltuk değneği olan ana muhalefet lideri bu kısır döngünün, akp'nin iktidarda kalabilmesi için dönen çarkın bir parçası mıdır? kısaca ana muhalefet liderinin koltuğunu terk etmesi için kaç seçim kaybetmesi gerekir?
devamını gör...
2.
aklıma buzz lightyear* karakterinin sonsuzluğa ve ötesine sözünü getiren başlık.*
şaka bir yana şahsım bile kaybederse milyarda bir olasılıkla gidebilir ama söz konusu baby boomer gitmez.
ssk'yı batırdığına inanmıyorum ama muhalefeti batıracağına olan inancım tam. swh.
şaka bir yana şahsım bile kaybederse milyarda bir olasılıkla gidebilir ama söz konusu baby boomer gitmez.
ssk'yı batırdığına inanmıyorum ama muhalefeti batıracağına olan inancım tam. swh.
devamını gör...
3.
ülkeden yükselen her feryatta aklıma takılan sorudur.
devamını gör...
4.
birisi istifa etse de hee 10 seçim kaybedince istifa ediyorlarmış diyebilsek ancak mümkün değil, yüzdesel olarak devletin verdiği asgari ücret zammından bile daha az oylarını artınca başarı sayıyorlar.
devamını gör...
5.
türkiye'de herhangi bir siyasi kişiliğin istifa edeceğine inanıyor musunuz sahiden? türkiye'de her şey olursunuz lakin rezil olmazsınız.
devamını gör...
6.
ben yapamıyorum diye istifa edeni gördünüz mü hiç bu ülkede.
devamını gör...
7.
ben seçim kaybetmedim, iktidar kazandı kafasından çıkması yeterli olacağı vakit; cevabı çoktan verilmiş olacak soru.
devamını gör...
8.
oooo ülke insanını cozemeyen varmış burda. ne zaman yapamiyorum diye istifa edeni gördük. edenlerde birilerinin zoruyla edildi.
devamını gör...