boğaziçi üniversitesi'nde yaşanan olayların ardından protestocu öğrencileri ziyaret eden muharrem ince'nin, rektör melih bulu'nun görüşme davetini reddetmesi.


boğaziçi üniversitesi'nde yaşanan olayların ardından muharrem ince de protestocu öğrencileri ziyaret etti. bu ziyaret sırasında rektör melih bulu, özel güvenlik görevlilerini göndererek muharrem ince ile görüşmek istedi. ancak muharrem ince bu görüşme teklifini reddetti.

konuya dair muharrem ince bir açıklama yaparak, “öğrenciler benden sayın melih bulu ile görüşmeye gitmemi istediler. ben de gitmeme kararı verdim. bana çocuklar siyasileri davet ettiklerini ve demokrasi istediklerini söylediler. çocuklar kabe fotoğrafına dair olaydan da rahatsızlar. o olayın kendileri ile bir alakasının olmadığını söylüyorlar. bu çocukların hepsi aklı başında ve kötülük istemiyorlar.” dedi


kaynak: www.emlak365.com/m/gundem/b...
devamını gör...
zamanında tayyib'i ziyarete gitmişti bu cumhurbaşkanı adayı iken. bulu daha mı zararlı biri? saçma tavır.
devamını gör...
günün kral hareketlerinden biri.
devamını gör...
şovuna devam eden kişidir. herkes biliyor ki, oraya gitmesi ve reddedilmesi de, birilerin istediği doğrultusundadır.

yahu çekil kenara işte. melih ne kadar istenmiyorsa, sende istenmiyorsun muharrem.
devamını gör...
muharrem yorma kendini kardeşim, olmuyor işte.
ha sarıgül gibi arabada klip filan çekersen belki olur. benim 50 senedir chp'ye oy veren dedem çok etkilendi mesela. bir dahaki seçimde sarıgül'e oy verecek.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"muharrem ince'nin melih bulu'nun görüşme davetini reddetmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim