şu an yaşadığım durum. nefes almada hafif güçlük çekiyorum ve öksürükle balgam buna eşlik ediyor.

4 yıldır sigara içiyorum, şu genç yaşımda nefes darlığı beni neden bulsun ki diyorum, doktor yakınıma sorunca şöyle açıkladı;

eğer bir alerjin mevcut ise o alerji ileride astıma dönebiliyor, sigara içiyorsan dönme ihtimali çok daha artıyor ancak sigaranın ihtimali artırma sebebi ciğerlere zarar veriyor diye değil, içinde alerjen madde barındırması.

yani sigara içtikçe ciğerlerim yıprandı ondan astım oldum değil, sigarada bulunan alerjen madde alerjimle tepkimeye girip astıma sebebiyet verdi.

umarım uyuyabilirim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"nefes darlığı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim