florence and the machine şarkısıdır.
buradan
devamını gör...
2010 yılında çıkan kitap uyarlaması bir film. çok duygusal bulunan ve aforizmalarını öven yorumları olsa da ben pek sevmedim. duygusal kısmı cidden tatmin etmedi. benim hamurumun kütük aromalı olmasından mı yoksa film gerçekten mi duygusal değil bilmiyorum. yani o kadar film varken izlemenize gerek yok denebilir.
devamını gör...
bana gercekten cok dokunan filmdir.
hangimiz bunca efor sarfediyorum, neden yedegim, ben de esas kadın-esas adam, baskahraman olmak istemiyorum demedik.

uclu ask ucgeninde de farklı bir yaklasım vardır. diger karey nin kate ı kıskandıgı ve kate i cok sevdigi, asıl derdinin kate le oldugu, o yuzden tom la aralarına girdigi soylenir.

reality bites winona der ki:
ı got a job at mc donals. they were only ones who accepted me without saying ı was overqualified.

hayatımda hissettigim ise şu:

-all the lost time ı was feeling 'not enogh' ı was actually overqualified.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"never let me go" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim