okan bayülgen'in instagramda ürün reklamı yapan önde gelen kimseler için söylediği "ınfluencer'ların hepsi çöp, para kazanmaya çalışan zavallılar, hiçbir şey olamaz onlar. onlar bazı aplikasyonlar geçerliliğini koruduğu sürece bir şeyler yapabilen ve bu yolla da üç beş kuruş para kazanan insanlar. ve tanıdığımız, sevdiğimiz sanatçıların bu işlere girmesi ben de utanç duygusu uyandırıyor." demecine karşılık nevşin mengü'nün okan bayülgen'i deyim yerindeyse, yerin dibine sokması olayı.

nevşin mengü youtube kanalından verdiği cevap 27. dakikadan itibaren izlenebilir.

devamını gör...
okan bayülgen- tmm.
devamını gör...
haklı
devamını gör...
işte gerçek habercilik(!) okan bayülgen'in katıldığı 1 buçuk saatlik programın 5 dakikalık bir kesitini izleyip yorum yapıyor. programın tamamını izledim ne bir hükümete yanlama çabası var ne de söylediklerinde bir hata payı. okan bayülgen sosyal medya fenomenlerinden kastı izlenme kazanmak için saçma sapan hareketlerle kendini küçük düşürenler. bir de adama yaşından falan girip "boomer" diyor. kendi yaşı 40'a dayanmış, kendini hala genç zannediyor herhalde. nevşin mengü'yü önceden severdim. artık ece üner'e mi özeniyor bilemiyorum ama olur olmaz herkese sallamaya başladı. bana kalırsa okan bayülgen'i değil kendini rezil etmiş.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"nevşin mengü'nün okan bayülgen'i yerden yere vurması" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim