atv'nin yayın akışına koyduğu süper ötesi program.
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
abi yeminle yıldım bıktım. camide de deprem kader allah tarafından vs diyorlardı dün cenazede . çünkü diyecek bir bilgileri yok. din adamları çok cahil kaldı . teknoloji bilim konusunda çok geride kaldı. 7. yüzyıl arap geleneği adeti kültürü giysisi din diye anlatılıyor. dayatılıyor. tuhaf tuhaf vaazlar siyasi işler peşinde koşmalar.
keramet adı altında hurefeler. kendi seyhlerini uçurmalar.
şu dine çok zarar veriyorlar böyle. gerçi ülkede her kesim önce kendi goruslerine daha çok zarar veriyor ya.
hocam sultanahmet teki otelinizde depremzedeleri ağırlayacak misiniz. şu kendi kendine kat çıkıp büyüyen otelinizde.
birde rektör olmak nasıl bir duygu .
devamını gör...
erdoğanın ''kader planı söylemi'' üzerine akşam proğrama çıkmış ve aşağıdaki açıklamayı yapmış, kendisiyle ortak fikirde buluştuğum nadir söylemlerinden. umarım kendisine inanan, dineleyen insanlara ulaşmıştır bu söylemleri ve bir ders çıkarmışlardır buradan.


bu yapıların iznini veren, kolanları kıran, yanlış malzeme kullanan, katil hükmündedir islam dininde, zalimdirler.

bilim adamlarının, işin uzmanlarının sözü, bizim için dini bir emir gibidir. geçmişte dinlemediğimiz için bunlar başımıza geldiyse buna kader demeyeceğiz. kader bu değil. kader akıllı düşünmektir. kader tedbir almaktır. ‘akıldan daha büyük tedbir yoktur’ diyor sevgili peygamberimiz.

buradan
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"nihat hatipoğlu ile deprem özel" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim