söylemesi kolay yapması zor olan eylem. zamanımın çoğunu çalmasına rağmen bırakamıyorum. bağımlılık yaptı resmen.
devamını gör...
ne zaman başladınız da ne zaman bırakıyorsunuz yav, daha karpuz kesecektik.
devamını gör...
şimdilik imkansız gibi görünüyor.
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel meriçler seri üzgün.
devamını gör...
niye bu kadar mesele olduğunu anlamadığım eylem. sanal bir ortam arkadaşlar burası. gerçek değil yani. canınız isterse yazın. sıkılınca yazmayın bir daha. adam sanki boşanmaya karar vermiş. ilan ediyor herkese.
devamını gör...
bırakma demiyorum, hobi olarak yine bırak. ama arada iki girdi karalayıver.
devamını gör...
şu anlık kafamdan geçmeyen bir eylemdir. gitgide alışıyorum ortama.
devamını gör...
olmuyor, ne yaparsam yapayım bırakamıyorum. ben bir kafa sözlük bağımlısıyım. kafa sözlük bağımlılığını bıraktırma destek hattı gibi bir şey kurulsun lütfen.
devamını gör...
ne bırakacam cınım ne münasebet! sıkıysa o beni bıraksın!
devamını gör...
honki ponkinin yakında yapacağı eylem.
devamını gör...
garip bir eylemdir. sözlük zaten yapısı gereği bırakılabilecek ya da sürekli sürekli yazılabilecek bir şey değil bence, yanlış hatırlamıyorsam aralık ayında açtım bu hesabı o zamandan beri aklıma estikçe girip yazdım. yazdıklarım dışında da bir şeyi okumadım sayılır, 30-40 entry belki...
devamını gör...
sözlüklerde en irite olduğum şey yazarların sözlükten giderken gılgamış destanı yazmasıdır. kardeşim bırakıyorsan bırak, sevdiğin 3-5 insana da mesaj at sonra git. ha bıraktım, ha bırakıcam, ha bırakıyorum, bakın gidiyorum. sal bizi dostum.
devamını gör...
arada girip okursun, bir kaç entry girersin, hayatına devam edersin. neden bu kadar içselleştiriyorsunuz bu platformları hayret doğrusu.
devamını gör...
yakında şahsımın yapacağıdır.
devamını gör...
yakında şahsımın da yapacağı hareket. bir sabah uyanıyorsun puff yokum. hayat işte şimdi güzel.

harika.

gitmeden bir kaç entelden helallikısısıs
devamını gör...
ben arada geliyorum çokta memnunum durumdan, öyle her dakika yada günde bir defa girmenin anlamı yok, daha faydalı işler var yapabileceğim. onlar dururken sözlükte zaman öldürmek bana göre değil.tavsiye ederim
devamını gör...
yine birileri "şundan bundan memnun değilim tez engellene" tribine girmiş. kuzum sizi peynir ekmekle mi beslediler, hiç vitamin gitmedi mi beyninize? mennun olmadığınız her şeyin engellenmesini talep edemezsiniz saçmalamayın *q.

siyasal islamla peydah oldu bu durumda. giyimini beğenmedim tekmeleyem, cinsel yönelimini sevmedim öldürem, birbirlerinw sarılıyorlarmış tövbe estf kültürümüzde yoh ayıram, yazdıkları hoşuma gitmedi yönetime söyleyem engelletem... siyasal islamla hoşuna gitmediği ya da inancından dolayı kendisinin yapamadığı her şeyi karşı taraf için yasaklama talep etme hakkı doğdu, bu eldivenle sevdiğimin y/z kuşağı da ceviz kadar aklıyla hoşlanmadığı her şeyin yok edilmesi gerektiğini sanmaya başladı. bak evladım senin özgürlüğün başkasınınkinin başladığı yerde biter. hoşlanmadıysan okuma o yazarı, başlıklarını engelle geç.

kafa sözlük gelişmiyormuş, tabi gelişmez her sorunda çözüm olarak troller şöyle böyle diye ağlayıp kaçarsanız gelişmez. herkes bahseder ekşinin nasıl geliştiğini ve uzunca bir süre kaliteli bir ortamı olduğunu. neden sizce sivri zekalılar? hiç yok muydu böyle hoşlanılmayan başlıklar açanlar? vardı tabiki ama gündeme giremezdi o başlıklar çünkü aklı başında adamlar o başlığa yazmaz sol framede kaybolup giderdi. peki siz ne yapıyorsunuz hemen koşup başlık altında ağlıyor, başlığı besleyip gündemde tutuyorsunuz. ben aklı başında insanım belli bir iq seviyesine sahibim diyebilseniz zaten trolle engellenme talep etmez bireysel olarak desteklememe seçeneğine yönelirdiniz. az biraz akıllı olun ya, giden de defolsun gitsin hergün ağlamayın gidiyom gidiyom diye. yeter *mk.
devamını gör...
zaman öldürdüğümüzün farkındayım ve bu büyük bir hastalık. şurada aymazlık yapacağıma kendimi geliştirsem yahut hobi edinden vallahi tadından yenmez ama gevşeğiz kardeşim. zaten bundan ötürü yazıyoruz çünkü her konu hakkında fikrim var.* abi bırakın kafa sözlüğü ve bir farkındalık uğraşınız olsun. bu amcanız zaten esnaf güneş bizim için esnaf olduğumuz tarihten beri hep aynı doğuyor. bari siz kaçın kurtarın kendinizi.
devamını gör...
tanrının tanım girmelerine müsaade ettiği akıl yoksunlarının bir an önce gerçekleştirmesi gereken hadise.
(bkz: klavye tuşlarına basmakla yazar olunmuyor)
devamını gör...
hiçbir şeyi beğenmeyen, wikipedia tadında bir ortam isteyen tipler nedeniyle düşündüğüm jübile. her gün, her an bitti, rezalet, cahiller doldu hede hödö. herkes aptal bir ben akıllıyım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük’ü bırakmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim