bazılarının maksadının yalnızca bu olduğunu düşünmeye başladım. yazara bakıyorsunuz herkesi tanıyor. nickaltı deli gibi kalabalık. çoğu kişi hakkında sohbeti hoş falan yazmış. kankacılık şebekesi kurmuş resmen. birilerini tanımaya hevesli arkadaşlara tavsiyem sözlüğün derinliklerinde keşfedilmeye hazır pek çok yazarımız vardır. onlara da odaklanalım. bırakalım bu lobicilikleri.

edit: kimseye mesaj servisini kullanmayın mı dedik? komiksiniz valla. ayrıca lobiciler de kendisini belli etti teşekkürler. seviyesiz yorum yapanlara da ayrıca teşekkürler.
devamını gör...
herkesin hesabı kendinin olduğundan nasıl kullanılacağına kimse karışamaz. ister mesajlaşma servisi olarak kullanır, ister içindeki boşaltmak için kullanır falan filan. kimsenin hayatına kimse karışamaz. bu arada mesaj kutusu diye bir şey mi varmış? güzel.
devamını gör...
yav arkadaş şimdi de buna mı taktınız? valla helal olsun takacak, yorum yapacak bir şey bulmak için ince düşünüyorsunuz. bu biraz kitle iletişimini ne kadar benimsediğiniz ile de alakalı. ben mesela çok arkadaş canlısı bir tipim ve tanımlar üzerinden arkadaş olduğum insanlar var.
ha bu arada nick altım deli gibi kalabalık değil.
devamını gör...
kafa sözlüğü tamamen farklı amaç için kullanmaktır. desteklemediğim bir şey. adı üstünde burası sözlük. tanımını gir yeter.
devamını gör...
mesajlaşma fasilitesi varsa çatır çatır mesajlaşırım, kime ne?
devamını gör...
rahatsız olanların, kendileri kullanmayarak çözebileceği sorun. ama olur mu? illa bir dikte, illa bir bilmişlik, illa bir kural koyma, illa bir parmak sallama, bıdı bıdı yapma olacak. bu başlığın ne farkı var bütün gün mahalleliyi izleyip dedikodu yaparken, abi geçinip bıyık buran esnaftan. siz listeyi hazırlayın biz ona göre davranırız.
devamını gör...
birilerine mesaj atıp mesaj alabilelim diye mesaj seçeneği konulmuş. kullanmak lazım.
devamını gör...
sürekli akışta aynı nickaltlarının dolandığı düşünülürse haklı serzeniş. benim mesaj kısmında bir elin parmağını geçmez konuştuğum kişi sayısı bazı günler tek bir kişi var ya da, o da yok. takipçi sayısı aldatmasın lütfen.*
(bkz: kimse beni sevmiyor)

"sütlü tarhana çorbası hariç."*
devamını gör...
keyif aldığım servistir. mesajlaşmak iyidir.
devamını gör...
sözlüğü hep sevişme servisi olarak kullandığımdan, mesajlaşma servisi kısmını ihmal ettiğimi fark ettiğim eylem.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük'ü mesajlaşma servisi olarak kullanmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim