gözlemlerim sonucunda ortaya attığım bir düşünce.

kafa sözlük' ü seviyorum ama kişi sayısının azlığı nedeniyle yeteri kadar fikir alışverişi yapılamıyor olmak bazen canımı sıkıyor, yalnız hissediyorum bazen.

yani.. kafa sözlük' ün daha fazla kafaya ihtiyacı var.
devamını gör...
(bkz: yarın daha iyi olur belki)
devamını gör...
bazen havaya yazıyormuş gibi hissettiğimden katıldığım gerekliliktir. keşke daha kalabalık olsa.
devamını gör...
olmayan gerekliliktir. eskiden ben de bu fikirdeydim, fakat şimdi gereksiz olduğu kanısına vardım. tüm yazarlar entry girse sorun kökünden hallolacaktır.
devamını gör...
nerde çokluk orda .okluk.böyle iyi dediğim başlık.
devamını gör...
buralar kalabalıklaşırsa hiçbir anlamı kalmaz bence sakin kalmalı bugüne kadar rağbet gören hangi şeyin durumunu tadını koruduğunu gördük ki değil mi?
devamını gör...
yavaş yavaş oturacaktır. kaliteli bir kalabalık her zaman güzeldir.
devamını gör...
zamanla artması gereken kalabalıktır. bir durun bismillah deyin. ekşi sözlük bile 22 yılda bu halini aldı. bu sözlüğe gelecek her türlü kalabalık kitle, sadece kalite düşürecektir. burada belli bir format var, bir kalite var. ekşi'de kaliteden eser kalmadı. sadece markalaşmış ismini kullanıyor. kamuoyu yaratma dışında kullanılacak bir alan değil artık.

kalabalık arayan ekşi'de yazsın. her gün küfür yeyip, futbol başlıklarında tartışan boş insanlarla muhatap olmamak için bu sözlüğe geldim. kısa zamanda gayet fazla insana ulaştı. asosyal sözlük'ü de gördüm, kutup sözlük'ü degördüm. suni büyümelerle bir anda patlayıp hiç hatırlanmayan yerler oldular sonunda.
devamını gör...
bunu daha önce inci sözlük ve ekşi sözlükte deneyimlemiş biri olarak bu duruma katılmadığımı belirttiğim başlıktır.
devamını gör...
ne yapacaksın kalabalığı düğününe mi çağıracaksın ? mantıklı he gelsin altınlar, paralar.*
devamını gör...
bence böyle iyi. hatta birkaç ay önce biraz daha iyiydi.
sanki bi masanın etrafına toplanmış gece geç saatlere kadar sohbet ediyormuşuz gibi hissediyorum ben.
devamını gör...
o kalabalık başka sözlükte.. görüyoruz ki hali içler acısı.. hale.. jale.. tüm mahalle olacağına.. biz bize böyle pek bir guzeliz..
devamını gör...
kuru kalabalığa gerek yok sözlük böyle güzel
devamını gör...
mobil uygulama gelmeden daha kalabalık olması zor
devamını gör...
ortamı gören kaçar gider böyle giderse. hesabı silme seçeneği olmadıkça kimse gelip tanım girmez.
devamını gör...
başlıklara tanım girilmesi gerekliliğinden daha az önemli olan bir gerekliliği kendisine konu eden başlık.
koskoca sözlükte ciddi ciddi tanım yok, şaka gibi.
devamını gör...
daha çok kadın yazar gelse de ulvi sitemizde, ortamı domine eden teyzelerinden bir sıyrılsak hep birlikte. gözümü çevirdiğim her yerdeler allaan cezaları.

istiyorum ki şu kasvetli hava bir dağılsın, güneş doğsun tepemize, sitemizdeki her erkeğin yüzü gülsün, neşesi yerine gelsin. çocuklar da haklı, şu ortamda insanın entry girecek isteği mi kalır.

aynı kart hatunlarla dm çevire çevire bi hal oldu aydın yanaklı yiğidolar. ciddi ciddi hak veriyorum çocuklara, 16lık 17lik imam hatipliler zaten felaket. erkeğe öcü gözüyle bakan tuhaf bir kitle de var. depresyondan kafayı yamultmuş tipler de. bu insanlarla temas kursan ne fayda. bitikler.

yüzleri gülmesin mi insanların şuracıkta. bu çocukların suçu kabahati yok, yoldaş tek suçlu her zamanki gibi. sısısısıs
devamını gör...
18 yaşındaki berke ve 17 yaşındaki sözlük aşkı pelinsu tedirgin oldu bile. yapmayın arkadaşlar burası tam da olması gerektiği gibi. biraz daha kalabalık olursa, burda kendilerini özel zannedenler depresyona girer. ondan sonra da karalama defterine yaz dur. iyi böyle. zaten pek de ömrü kalmadı gibi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"normal sözlük'ün daha kalabalık olması gerekliliği" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim