bir yaşanmışlık yüzündendir. terk edilmişsindir geçemezsin, özlemişsindir geçemezsin, dert çekmişsindir geçemezsin. o sokaktan geçemezsin ama yaşadıklarını da zihninin sokaklarından silemezsin işte.
devamını gör...
çok alkollü bir geceleyin geçin.

tüm hatıraları ne güzel gelir. hele bir de şakır şakır yağmur yağarsa.
devamını gör...
sokağı itler zaptetmiştir. en iyimser şekliyle geçeni kıtlıyorlardır.
neyse ki yeni yasayla, bağıra çağıra da olsa toplatabiliyorsunuz.
devamını gör...
geçemiyorum...

çünkü o sokaktan geçtiğimde geçip gidemiyorum. durduruluyorum..
çünkü gel otur çay kahve iç öyle gidersin deniliyor ve hapsediliyorum.
ben sadece yürüyüş yapmak istemiştim oysaki. sadece öylece yürümek ve kafamdaki düşüncelerle tekrar evimin yolunu tutmak istemiştim ama olmuyor.

o sokaktan geçersem geçip gidemiyorum, üstüme çay, kahve içmenin sorumluluğu yükleniyor ve kaçamıyorum. evet, çok sevsem de onları ve sohbetlerini, zaman zaman yalnızca kendimle kalmak istiyorum.

o sebepten,
o sokaktan değil,
öbür sokaktan geçiyorum. *
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"o sokaktan geçememek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim