odtü rektörlüğü, öğrencilerin hükümeti protesto edebilme ihtimali nedeniyle mezuniyet töreni düzenlememe kararı aldı.

buradan
devamını gör...
korkunun ecele faydası yok hoca. o çocuklar bir yolunu bulur o pankartları sizin gırtlağınıza gırtlağınıza sokarlar nasıl olsa.
devamını gör...
bu senenin pankartlarını merakla bekliyorum, zehir gibi çocuklar onlar bir yolunu bulurlar.
devamını gör...
kandil dağında yapsınlar yada cudi, gabar olabilir hiç zorluk yaşamazlar.
devamını gör...
boşa kürek çekmek hepsi bu. zaptedemezler o protesto illa ki yapılır.
devamını gör...
korkak fare sürüsünden beklenecek bir hareket. zerre şaşırtmadı. 2013 gezi direnişi sonrasında pek çok önlem aldılar ve artık aldıkları önlemler korkularını dindirmeye yetmediği için işi üniversitelerin mezuniyet törenlerini iptal etmeye kadar getirdiler.
devamını gör...
g...tümüz yemedinin yasal ilanı.
devamını gör...
ihtimal demişler ahahahhahah
yav hükümetin protesto edilmediği bi sene mi oldu ahahhaha
devamını gör...
protesto ne zamandır suç. susturmaya çalışınca milletin hükümeti sevmemesi, eleştirilmesi gerektiği gibi şeyler değişiyor mu. kafasını kuma görümce dünya yok oldu sana deve kuşları sizi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"odtü mezuniyet töreninin iptal edilmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim