bu dünyanın sahte olduğunu bilen doğum kadar ölümün de bir gün başına geleceğini tahmin eden insandır , ilerde param olunca bende aşiyanda bir yer satın almak istiyorum .
devamını gör...
gerçekten de bilinçli, düşünceli insandır. allah gecinden versin, öldüğünde nereye gömüleceği bellidir.
devamını gör...
vallahi bir kitapsız olarak, bu meseleyi asla çüküme takmam. yani ben öldükten sonra isterlerse çift şerit bir yolda cesedime tecavüz etsinler. artık onların problemi, benim değil.
devamını gör...
bir gün öleceğini herkes gibi bilen fakat öldükten sonra çürüyüp uzun yıllar sonra onu tanıyan son kişi öldüğünde belkide bu dünyaya hiç gelmemiş gibi biri olacak kişinin aklının hala dünyadaki konumu olduğunu düşündüğüm durum.
devamını gör...
yer hazır.
devamını gör...
aldım mermerini çevre düzenlemesini hepsi için dolar olarak ödeme yaptım.
imamla da uzun uzun konuştuk tamam dese de pek güvenilir gelmedi. mezar gibi görülen büyük bir çınar ağacım olacak bakalım
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"ölmeden önce mezarlığını alan bilinçli fani" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim