kaynak
ümit özdağ: “yarın reyhanlı’ya gidiyorum; türkiye-suriye sınırına, iktidara geldiğimizde tamamlamak üzere ilk mayını yerleştireceğiz.” açıklamasında bulunmuş.
devamını gör...
acayip boş bir adam öyle böyle değil twitter da z kuşağı ergenlerin gazıyla bir şeylerin yapıyorum sanıyor. sürekli polemik yaratıyor kendine prim kasmak için malzeme arıyor.
devamını gör...
havaya uçmasın da.
devamını gör...
(bkz: allah aşkına sen kendini deli gibi yaptın ya)

faşist başkanımız tek bacakla dönerse zerre üzülmem.
devamını gör...
son zamanlarda aklı başında diyebildiğim az sayıda siyasiden biri olan ümit özdağ'ın tasvip ettiğim işi çünkü iktidar gibi bu pislikleri memlekete doldurmaya çalışmıyor* veya lacivert akp partileri gibi "ekonomiye yükleri yok." tarzı açıklamalar yapmıyor*.

kendisiyle dalga geçiliyor fakat çoğu parti ve siyasinin saçma bir yolda olduğu bu dönemde doğru dürüst bir yol izleyen ve mantıklı açıklamalar yapan ender zatlardan birisi bu adam*.
devamını gör...
sarıgül'ün biraz daha faşist hali özdağ. sarıgül sağlam sopa yemiş galiba yunanistan'da. bunun mayın döşeyeceği falan yok da, iyice mala bağladı işi.
devamını gör...
özdağ'ın işi bu mu? kürsüden konuşması daha mantıklı olan, garip açıklama. tamam, sinirlendi. ancak senin gibi düşünenlere örnek olacağını da baz alarak, mantıklı bir davranış ve söylem geliştirmeliydi. siyaset bu değil.

buradan bakılınca akıldan sapıldığı anlaşılıyor. oy kaybeder. şimdi ne kadar kazanmıştı ki? diyeceksiniz. olanı da kaybeder. ben son dönemlerde güzel bi muhalefet hareketi geliştirdiğini düşünmeye başlamıştım.
devamını gör...
iç işleri bakanı olan kısa saçlı zat kendisine meczup diyor. fakat asıl meczupluk suriye topraklarına ev yapmak (başka bir ülkenin toprağına) bundan daha ala bir delilik ve kerizlik olabilir mi ? sen kimsin adamların topraklarında kafana göre iş yapıyorsun ? hangi uluslar arası hukuk buna izin veriyor ? bunu hangi türk hukuku söylüyor. kendi kendinize saray da osmanlıcılık oynuyorsunuz. asıl delilik bu önce bunu açıkla sırma saçlı bakan..

bu nokta da ümit hocanın yapmak istediğini bu ülke nüfusunun %90'ı istiyor zaten..

yapın bir referandum millet mayın parasını toplamak için bağış yapar..
devamını gör...
koy başkan koy. tiktok çekerek ülkeme girmelerinden utanacağıma havaya uçmalarını izlemeyi yeğlerim kim ne derse desin. ülke komple cenaze evine döndü. kapı açık kafasına esen giriyor içeri. böyle daha hümanistiz. dibimiz dövülüyor ama aman gıkımız çıkmasın birileri foşik falan der maazallah. kimseye şirin görünmek gibi bir derdim yok faşistim, bedevi sevmiyorum, hiçbirine üzülmüyorum. bomberman gibi bırak her yere bombayı, aç ordan kahrol düşman al sana bomba şarkısını da. yemişim hümanizmini vatana bir şey olmasın.
devamını gör...
muhalif kanatta arkasına iyi kötü bir rüzgar alan bir süre sonra niye saçmalıyor, şunu anladım eğer bir siyasi parti kuracaksan yanına ilk önce gaza geldiğinde seni frenleyecek insanlar almalısın. yok mu bu adamın etrafında bir iki aklı selim, ulan kısa bir sürede anketlerde kendini göstermişsin, y,z kuşağından bir miktar karşılık bulmuşsun, daha mantıklı hareket etsene kimse sana sınırını koruma demiyor ama bu yapacağın sadece şov.
devamını gör...
olayın saçmalığını falan geçtim de mayını nerden bulmuş yahu? öyle gidip mayın alabiliyor muyuz yoksa siyasetçilere özel bir mayın bulundurma ve taşıma ruhsatı mı var? eğer yoksa devletin toprağına patlayıcı yerleştirmek kanunen ne anlama gelmektedir? bilenler aydınlatırsa sevinirim.

edit: ortada gerçek mayın yokmuş. bu kadar tantana olunca ben baya baya mayın döşemeye gidiyor sanmıştım.
devamını gör...
valilik kararıyla şehre girişinin engellenmesi ile duraksayan süreç.
link

sembolik olabilir hareket. mayın kısmına takılmayın o nedenle. büyük ihtimalle gerçek bir mayın bile koymayacak oraya. ancak bir milletvekilinin* yahut herhangi bir vatandaşın kendi ülkesindeki bir şehre girmesini yasaklamayı destekleyen varsa özdağ'a faşist diyeceğine kendisine desin bence.

"ama provokasyon yapıyor" diyecekler çıkacaktır. kendi desteklediğiniz görüşe sıra gelince "halkın iradesi" diyorsanız, bu adamın yaptığı birçok hareketi de halkın bir başka bölümünün desteklediğini unutmayın.

edit: şunu anlamak gerek ki belki de biz yarın kendi ülkemizde bu adamın şimdi düştüğü duruma düşeceğiz. o zaman kafanızı vurursunuz taşlara "zamanında uyansaydık" diye ama nafile...

edit 2: daha önce farklı muhalif hareketlere de benzer yasaklar uygulandı. anlayın artık olayın bir kesimi tamamen susturma çabası olduğunu.
devamını gör...
aga sizin derdiniz ne bilmiyorum ama chp taraftarlığı yapıcam diye bazı şeylerin önünü tıkıyorsunuz. misal genel başkan selahattin ve kavalaya özgürlük derken, selahattinin kürdistan projesi istediğini ve ermeni olan pkk lideri artin agopyanın bayrağını dikmeyi hedeflediğini bilmiyor mu? biliyor, ee zaten kılıçdaroğlu var olan iktidardan daha kötü bir noktaya taşıyacak burası garanti. iktidar zaten mülteci sorunuyla hem ekonomiyi hem güvenliği tıkadı. şu an bunlara çözüm getirmeyi hedefleyen, isteyen tek kişi özdağ. zaten sizin devirmeye çalıştığınız alan da özdağ hep mülteci sorunuyla ilgileniyor kısmı. adamın bir sürü projesi var kalkınma ve üretimle ilgili hangisini dinlediniz de iftira atıyorsunuz. hiçbir şey yapmıyor diyenler de ulan adam iktidarda değil, tam olarak ne bekliyorsunuz adamdan?
böyle bir seçmen skalasıyla bizim gideceğimiz maksimum ileri seviye de kapitülasyonların geri geldiği osmanlının son demleri olur.
devamını gör...
biri ümit'ye ekmek 5 tl oldu, sarayın şovunu yapıp, ekonomi konuşulmasın diye takla atacağına, biraz da ekonomi için takla atsa dese ya.

ama nerede.

tek amaçları şu;
işte tam olarak böyle bir ittifaktır. yüce ve ulu reis zaten bu kutlu ittifakı aylar önce müjdelemişti;
(bkz: inşallah yerli ve milli muhalefet kuracağız)
millet ittifakı'nın parçalanması çok önemli
devamını gör...
ekonomiyle ilgili söylediklerini ve kalkınma ile ilgili planlarını isteyen bulabilir, konuşmadı diyerek iftira atmak da bizim seçmene yakışır. mülteci sorunuyla ilgili harekat yapmasını, ekonomiyle ilgili yapmamasının nedeni sizce ne? hadi düşünün cevabı çok basit. halktan biri bile mültecilerle ilgili bir iki yaptırım uygulamaya çalışabilir tıpkı özdağ gibi evet. ekonomide niye yapamıyor sizce? iktidarda ya da alt kollarında mı bu adam? evet mi? ee hayır, o zaman ekonomiyle ilgili nasıl bir yaptırım bekliyorsunuz hadi söyleyin.

iki kez tanım girdim bu saçma sapan karalama kampanyalarından ama cidden insanlıktan çıkarırsınız adamı. güzel fonluyorlar milleti belli.
devamını gör...
bir yıl sonra, önce akapeyi tarihe gömeceğiz sonra da bu ümit kaplamasını mancınıkla suriyeye fırlatacağız
orada suriler hakkından gelir bunun, buradan tarihe not düşülsün.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"özdağ'ın reyhanlı'da sınıra mayın yerleştirmeye gitmesi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim