tüylü dostlarımızı ve tabii kendimizi korumak için icat edilmiş muazzam ötesi buluş. bit, pire, solucan, tenya ne varsa çaresi bu iç ve dış parazit aşılarında. piyasada da envai çeşit marka var bu ilaçları üreten veterineriniz ve siz en doğru tercihi beraber yaparsınız zaten. lakin anlamadığım bir nokta var yaklaşık 2 yıl öncesine kadar her veteriner bu aşı için yılda 3-4 kez tekrarlansa yeter derken ne yaşandı da bir anda 2 ayda bir tekrarlanır oldu bu aşılar. içerik aynı, hayvan aynı. ha bir de nedense eskiden enjeksiyon şeklinde yapılan iç parazit şimdi hap şeklinde yutturulur oldu bu da bir acayip. veterinerler de aralarında anlaşıyor herhalde piyasada herkes aynı şeyi yapıyor aynı anda. sayın veterinerler anladık ekonomi kötü size de para lazım da insaf ya ekonomi bize de kötü ayıp günah yahu süslü laflarla kandırmaya çalışmayın bari bizi.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"parazit aşısı" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim