basit ve tatlı görünümlü karakterlere sahip, sırayla şarkı listelerinin çalındığı ve beğenme favorileme butonlarının bulunduğu bir site idi. bir zamanlar oda kurularak ya da hali hazırda kurulmuş odalara girilerek herkes kendine çalma listesi yapar, şarkılarını çalmak için sıraya girerdi. beğenilen şarkıda karakterin dans etme animasyonu mevcuttu, favorilediğinizde şarkı sizin listenize de geliyordu ve beğenmeme butonu da vardı. ben bu siteyi seviyordum, güzel düşünülmüş keyifli bir siteydi. ara sıra kapanmış tekrar açılmıştı ama bugün aklıma geldi bir bakayım dedim tekrar kapanmış.. oysa ki normal sözlük yazarlarımızla beğendiğimiz şarkıları orada çalar vakit geçirirdik diye düşünmüştüm, keyifli olabilirdi.
app uygulaması var galiba ama normal site keyfini vereceğini düşünmüyorum, biraz kurcalayayım uygulamasını, yararlı ve keyifli olacağını düşünürsem güncellerim.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"plug.dj" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim