yabana atılır iddialar değildir.
bu flood altında takip edebilirsiniz.
devamını gör...
okuyup şaşırdığım iddialar. eğer adamlar bu kadar organize olup bu işleri yapabilmişlerse helal olsun.
devamını gör...
insanları dış görünüşüyle yargılamayı sevmem lakin, bu elemanın tipinde bir vatana ihanet edicek potansiyel yok değil. tam o tip, anladınız..
devamını gör...
sonuna kadar katılıyorum, başıma bir şeyler gelmeyeceğini bilsem bir kaç cümle kuracağım ama kurmak istemiyorum. abdullah öcalan'ın köyünün olduğu ilçenin köyündendir ailesi soyunu sopunu bilirim.
devamını gör...
kısmetim-1 ve lucky-s’e kadar dayanan vay anasını sayın yazarlar dediğim mevzudur.
yazık, bunları dinleyip çanak tutan insanların arasında yaşıyoruz. üzücü.
ayrıca kurtlar vadisi nasibim-1 ve şanslı-s diyorum.
devamını gör...
mero'nun o mevzubahis terör örgütüyle bağının olduğu yazılmıyor fakat dikkat edilmesi gereken bir şey var. mero, doğrudan o örgüte yardım eden ve sempatizanlık besleyen adamların yanında takılıyor. yani xatar isimli kişinin bu kadar pis biri olduğunu daha tanımadan, belgelerle anlayabiliyorsak mero'nun bu adam hakkında her şeyi bilip yanında durduğunu düşünün. aynı şekilde olabilir klibinde de sempatizanlık içeren bir çok kare bulunuyor. yani bu çocuk daha çok genç, önü çok açık ama eğer gerçekten bu adamlarla takılmaya devam ederse ileride kendi başı da çok büyük yanar. takıldığı adamların klibinde açık açık "...'e destek verin" deniliyor. ezhel de zaten aynı şeyin laciverti.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"rapçi mero hakkındaki iddialar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim