hayattan soğutur. bir de bugün pazar insafsızlar. sizin ağzınızı... seveyim. ben neden sevgilimin sesiyle uyanamıyorum hala da inşaat sesiyle uyanıyorum ya.

pazar pazar hayattan soğuttunuz. bak hala devam ediyor. ben uyandıysam siz de uyanın ey sözlük! online listesinde 150 kişi görünüyor. olmaaz! uyanın. ben burada çıldırırken sizler o pambık gibi yataklarınızda hülyalarda olamazsınız.
devamını gör...
(bkz: sakin ol firavun)*
devamını gör...
uyanan için iyi olmayabilir ama benim babam o inşaatta çalışanlardan biri malesef ayda bir bazen iki ayda bir pazar günleri izin yapardı çünkü çalışması lazımdı.
devamını gör...
çekiç sesi haricinde bir sesse daha derin ve deliksiz bir uykuya dalmama sebep olacak olaydır. (bkz: white noise)
devamını gör...
bana huzur veriyor. evet.
devamını gör...
2 ay öncesine kadar inşaat sesleriyle uyanıyordum. halen bitmek bilmeyen bir inşaat sesi var yeter dedikten 2 ay sonra şimdiye bakıyoruz ve yandaki yıkılmış binayı ne zaman yapacaklar ve ne zaman başlayacağız yine bu gürültü silsilesine diye düşünmekteyimdir.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sabah sabah inşaat sesiyle uyanmak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim