çok partili düzene geçildiği günden günümüze kadar olan durum.

sonra sayaçları pkk’lılar okuyacak diyen akp’li siyasilere kızıyorsunuz.

tamam ikiside palavra lakin hangisi daha akla yatkın?
devamını gör...
laiklik elden gidiyor sözü çok alışılmış bayat bir sunum yapıyor. insanları bırakın nasıl yaşarsa yaşasınlar diyemiyorsun sonra kızını dövmeyen baba konumuna düşeriz diye bir korku mu oluyor dersiniz? etrafınızda yaşanan olayları dikkatle izlemek sonrada laikliğe uymuyorsunuz diye şikayette bulunmak bana modası geçmiş gibi geliyor. bu şekilde davranmak ne şiş yansın ne de kebap anlayışını devam ettirmek oluyor.
bunun yerine çok da ısrarcı olmadan daha belirleyici ve daha açık konuşma yapılabilir diye düşünüyorum.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sadece laiklik elden gidiyeah diyerek yüzde 30 oy almak" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim