"ben büyüdüm" demek istiyor olabilir. veya "ben doydum al bunu da sen ye".
nereden bakarsan kral hareket.
devamını gör...
kedigiller familyasından kaplan evcilleştirirsek bize ceylan avlayıp getirmesi lazım.
fakat yapıyorlar mı? nankörler işte nanköör! *
devamını gör...
karnı doyduğu için oynamaktan sıkılmıştır.
devamını gör...
benim kedim yokta; balkona dadanan bir kargam var, o sık sık yarım etli çürümüş ve kokmuş kemik filan getiriyor. sanırım verdiğim cevizlere minnet amaçlı yapıyor bunu. geçenlerde koca bir yağ bezesi getirmişti. saksıyla beraber attım. ahde vefasına hayran olmakla beraber pis bulduğum bir eylem.
devamını gör...
benimki dev çekirge getiriyor. önce bacaklarını koparıyor. hayvana etmediği işkence kalmıyor sonra koltukta benim oturduğum yere bırakıyor sağ olsun.
tabii bir kere oldu bu sadece. bir kere de yine hayvana işkence edip en son gidip kumuna atıp gömmüştü.
olmasına izin vermiyoruz elden geldiğince. ben dokunamasam da canım manitam tam bir errrrrrkek olarak avuçlayıp salıyor hayvanı geldiği tarlaya.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sahibine hediye olarak fare yakalayıp getiren kedi" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim