benimkisi beşiktaş tribününden çalınmış kale filesidir.
devamını gör...
sakladığım çoğu şeyi sıkılıp bir sonraki temizlikte attığım için benim için olmayan şeydir.
devamını gör...
kalp şeklinde bir patates. evet 3 aydır dolabımda bir patates saklıyorum. en yakın arkadaşımla pazar alışverişindeyken bunu bulup "bu bizim dostluk patatesimiz olsun bunu hep sakla" dedi. kendisi 2 ıq'lu olduğu için onu üzmemeye çalışıyorum.
devamını gör...
büyü kitabı.
devamını gör...
lisede staj yaptığım elektrik şirketinin şilti.
devamını gör...
duvara yapışan spiderman
devamını gör...
evde şu an serum askılığı var.

hiç,
sebepsiz.
devamını gör...
kalbim.

hadi eyvallah
devamını gör...
infüzyon pompası,

çünkü neden? fındık hanım malt yemeyi red ettiği için mide kapağı tıkandı ve ameliyat oldu ameliyatta masada kalır derken hayata tutundu inadı yüzünden böbrek yetmezliği başladı. biz de 3 günde bir serum veriyoruz.

khatun veteriner teknikeri.

resimdeki de fındık;

kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
baby vites anahtarlık
devamını gör...
anneannemin umreden getirdiği, üzerine basınca ilahi okuyan , deve şeklindeki bir peluş oyuncak.
işin garibi anneannem o deveye ilahi okutup kedime dinletiyordu, beni de yanına çağırıyordu ben de dinleyip imana geleyim diye.

'torunun geceleri tenha köşelerde şeyhlik yapıyor' diyemedim tabii.
kadıncağız üzülmesin diye dinledik kedimle beraber.
devamını gör...
benim değil ama ev arkadaşımın malzeme çantası var.

bir gün işten geldim, küçük boy bir malzeme çantası var*. heyecanla gittim "aaa, iyi yapmışsın bunu bak" deyip açtım, içi boş. içini boş görünce ben de ev arkadaşıma baktım boş boş; "içini de lâzım oldukça doldururuz" dedi*. tamam dedim.

ben olsam çantayı alınca yıldız tornavidadan alyan anahtara, kurbağacıktan ingiliz anahtarına, dubelinden vidasina içini dokdururdum o gazla.

benim evdeki en garip şey ev arkadaşım bence.
devamını gör...
annemin bana bak balığa benziyor diye getirip hediye ettiği taş, gerçekten de balığa benziyor
devamını gör...
bana garip gelseydi sanırım benim olmazdı.

o nee? o nasıl şeyy? onun sende ne işi var, ne yapacaksın bunu sen bla blaa.. dedirten eşyalardır da işte bize normal gelmese ne diye bizim olsun.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sahip olduğununuz en garip eşya" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim