#araştırma-inceleme

öne çıkanlar | diğer yorumlar

kitaptaki iddiaların %30 u bile doğru olsa, türk halkının nasıl sistematik bir şekilde zehirlendiğinin ve kaynaklarının kimlere peşkeş çekildiğini gösteren kitap. %99 u müslüman olan türk halkı okumayı sevmediği için nasıl bir günaha ortak olduğunu asla bilemeyecek.
teşekkürler soner yalçın, sayende klorlu musluk suyunun neredeyse bütün içeceklerden sağlıklı olduğumu ve bundan sonra bulgurdan başka bir şey yememem gerektiğini çok iyi anladım.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"saklı seçilmişler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim