bu başlık ınstagramda karşıma çıkan bir video üzerine açıldı. başlığı nasıl koyayım bilemedim daha iyi fikri varsa moderatör güncelleyebilir.

askerler kıbrıs'ta beş parmak dağlarını aşamayınca hangi cemaatin şeyhi olduğunu bilmedigim mübarek zat camdan sopasını çıkartıp biseyler yapmış, sonra ben eve gidiyorum bana haber verirsiniz demiş. o daha kapıdan çıkarken radyodan haber gelmiş asker beş parmak dağlarını aştı diye. süphanallah.

öteki altta kalır mı o da çeçenistan'da icraatlerde bulunmuş. ikisi aynı adamdan bahsediyor da olabilir emin değilim. çok cemaat var çok şeyh var hızlarına yetişemiyorum.

kaynak ınstagram linki peşin belirtelim buradan

adam eski usul çanak antenle yayın arar gibi sopayla savaş çözmüş ya la. e dogrult filistin'e orayı da çöz. madem savaş kazanmak bu kadar basit niye müslümanlar gidip ölüyor. ha bı de peygamber bile savaşlara katılmış cephelerde, onun savaştığı yerde bu adam daha mı kudretli de evden sopayla savaş kazanıyor.

ve en can alıcı soru, bu şeyhler şıhlar, ölüler ordusu, ebabil kuşları bilmemne neden hep kazanılan savaşlarda varken kaybedilen savaşlarda ortalıkta yoklar?
devamını gör...
kullanıcı tarafından yüklenmiş görsel
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"savaş kazandıran şeyhler" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim