kafasızyazar yazar profili

kafasızyazar kapak fotoğrafı
kafasızyazar profil fotoğrafı
rozet
karma: 53314 tanım: 7248 başlık: 145 apolet: 4 takipçi: 48
Kurt saldırmaya karar vermişse, ne sürüyü hesaba katar ne de köpeği.

son tanımları


bilal erdoğan'ın cumhurbaşkanı olma ihtimali

cumhurbaşkanlığı değildir o padişahlıktır. cumhurbaşkanlığı babadan oğula geçmez, padişahlık geçer, diktatörlük geçer.
devamını gör...

ışid

kimilerine göre öfkeli, kimilerine göre suça itilmiş, bize göre de orrr.. çocuklarından oluşan örgüt.
ölüsünü dirisini, hergün birisini, birgün hepsini...
devamını gör...

11. yargı paketi'nin ilk cinayeti

üç gün önce yazmıştım af başlığında, çıkar çıkmaz karılarını öldürenler olacak diye, zaten tahmin etmesi zor da değil herkes adı gibi biliyordu, şaşırtmadı.

iktidar salıyor çünkü oy alacak, iktidar salıyor çünkü arınma gecesi istiyor. onlar da biliyor çıkanlar karısını öldürecek. bizde çıkanlar öyle yabancılardaki gibi bir heyet tarafından psikolojik teste tabi tutulup değerlendirme ile çıkmıyor, bir adamın keyfiyle hurra cümbür cemaat çıkıyor. zaten konuyla kel alaka birinin birini affetmesi kadar saçma bişey yok. herif benim oğlumu öldürüyor ama bı adam kafasına göre onu affediyor, la sen kimsin. affetmek istiyorsan senin oğlunu öldürsün sen hümanist sevgi pıtırcığı olarak bağışla, bizimkinden uzak dur.

şimdi bunları salıyorlar, bunlar yine suç işliyor, sonra çıkıp cumhuriyet kanunları yetersiz, şeriat gelmeli hulogg naraları atıyorlar. koyunlar da bunu destekliyor. bu katilleri yönetenler saldı diye düşünecek zeka yok zaten.
yusuf'muş, mariana çukuruymuş falan hikaye, biz nasıl bir kuyuya düştük böyle.
devamını gör...

29 aralık 2025 yalova ışid operasyonu

hangisi sünnetli, hangisi kaç numara ayakkabı giyiyora kadar hakim oldukları öfkeli çocukları yine namlusunu vatan evlatlarına çevirip şehit ediyor.
bu şehitlerin kanı sadece tetiği çekenlerin ellerinde değil, bunları meşru görenlerin, ülkeye sokakların da ellerinde. bunlar olurken destekleyen seçmenlerinin de ellerinde o kan.

şimdi paylaşıyorlar şehidimiz var başımız sağolsun diye, şehit senden ama şehit edeni destekleyenler de senden. söyle hangi saftasın demek istiyorum yüzlerine.

ne fark eder örgütün adının ne olduğu zaten, ha işid ha pkk ha başka birşey. şehitlere ağlıyorsun ama şehit edenleri salıyorlar çatır çatır. e onu da destekliyorsunuz.
yarın bu şehitlerin katillerini de yakalasalar ne olacak, başka bir afla onlar da çıkacak. olan sadece ateşin düştüğü yere oluyor. yine birileri dul kaldı birileri yetim. yine anne babalar evlat acısı tattı. gerisi hikaye.
devamını gör...

yeni akit'in iett kazasını chp'ye bağlama kabiliyeti

yönettikleri on tane şehir yerle bir oldu depremde. yüz binlerce insan öldü. hâlâ mezarları yok, iş makinasıyla üst üste karga tulumba gömdüler.
zamanında yardım gitmedi beceriksizlikleri yüzünden. gitse de birşey değişmezdi, yollar şöyle olmuş böyle olmuş, o insanların öleceği varmış, ecelleri gelmiş dediler.

iktidarda bunlar varken bir çırpıda 300 kişi öldü madende. fıtrat oldu.

daha yazarım yüzlerce örnek de, lafı uzatmak olur. çeyrek asır bunlar yönetti istanbul'u. olan her kaza bunların suçu o zaman. hergün marmarayda birileri intihar ediyor mesela. marmarayı yapan da bunlar, iktidarda olan da bunlar, o intiharların ardındaki sorunların sorumluları da bunlar. hadi silktirsin gitsin önce kendi kapılarının önünü süpürsünler. seçilmiş başkanı içeri atmış pişkin pişkin konuşuyorlar. sanki bunların zamanında uçuyordu istanbul. burda doğduk burda yaşıyoruz, kimi yiyorsunuz. ekrem mi sürüyordu otobüsü.

şu üstte yazdıklarım başka ülkede olsa istifa çoktan gelmiş, mesela japonya'da olsa sadece istifa değil harakiriler çekilmişti. kim var kim yok yargılanıp suçlu bulunup hapsi boylamıştı. bizimkiler bunlar olmasını bırak, utanmıyor bile. ar damarı olmayınca tabii.
devamını gör...

ahzab suresi 53'üncü ayet

bebek yüzünden uykusuz kalmaktan bitap düşmüş, bir fırsat bulsam da uyku çeksem diye bekleyen anneye hergün kaynanası tarafı çocuğu görme bahanesiyle ziyarete gelip hizmet ettirince bulunan çözüm.
hadi geldin tanrı misafirisin, hadi herkes rızkını yer yemeğini de ye ama cılkını da çıkarma kalk git diye ayet inmiş.

adam bir asır bile yaşamamış, göçmüş gitmiş. birnevi kaynak kitap, kullanım kılavuzu olan şeyde adamdan 1500 sene sonra doğmuş insanlara bu bilgiyi bırakmanın ne manası var. dünyada neden, nasıl olduğu sorulabilecek yüzlerce soru var ve bunların cevabı yokken; peygambere misafirliğe gitmeyin, evlatlığı ile evlenmesinde mahsur yok gibi bireysel ve gelip geçici bilgileri bulundurup lafı uzatmanın mantığı ne.
devamını gör...

ne söylediğin vs nasıl söylediğin

kötü üslup doğru sözün celladıdır.
devamını gör...

sözlükteki kadınların her erkeği elde edebiliriz yanılgısı

hangi kadınlar. genelleme yapıp tek tek arattırmayın bana, isim verin de rotamızı bilelim.

işbu entry mizah amaçlı girilmiş olup, entry sahibi freni patlamış kamyon gibi boşanma aşamasına girmek istememektedir.
devamını gör...

günümüzün sultan süleyman’ı tayyip erdoğan’dır

o zaman kendisine hatırlatın, sultan süleyman'a da kalmadı dünya.
devamını gör...

yargıtay kararlarına göre hakaret sayılmayan kelimeler

sıkıysa meclisin önünde malum şahıs için bir tanesini söylesenize, bakalım kardan adamdan daha çok güneş yüzü görecek misiniz?
allah belanı versin adam değilsin dediğin anda isme gerek yok, hepsi kendinin ne mal olduğunu bildiğinden içerdeki herkes üstüne çullanır kendisine söylediğini sanıp.
hatta aralarında bile yaşanmışlığı vardır. bana adam diyemezsin bakın burda allah belanı versin kısmı bile yok, sen bana nasıl adam dersin tartışması ashsgshgs
devamını gör...

aldatmanın tanımı


bana göre başka bir karşı cinse herhangi bir yoldan ilgi göstermek.

ya o ilgiyi hemcinsine duyuyorsa?

yanındaki başka, aklındaki başkaysa bile bu aldatmadır. istersen o kişiyle hiç yan yana gelme, birini düşünüyor, hayalini kuruyorsan bu aldatmaya girer. yanına gidememiş ya da gitmemiş olman bunu değiştirmez.
velhasıl herkes herkesi mutlaka aldatır.
devamını gör...

dünyanın en tehlikeli ülkeleri

üstünden uçak geçse mızrak fırlatan kabileleri geçmişiz, emeği geçenlere selam olsun. okumak istiyorum diyen kadınları sokak ortasında kırbaçlayan afganistan bizden güvenliymiş anasını satayım.
devamını gör...

26 aralık 2025 erden timur'un gözaltına alınması

futbolu takip etsem de yöneticileri tanımam. hiçbirisini gerçek hayatta da tanımıyoruz, neyi yapar neyi yapmazlar bilemeyiz. erden timur bankacılık hesapları falan filan bişeyden alınmış zaten. açıkçası bana bunlar hem fenerlileri yumuşatmak, hem asgari ücret zammını hem de salınan suçluları gündemden düşürmek için kapana konulan peynir imajı veriyor. nasılsa biz fareler gibi kapana önem vermeden o peynire koştura koştura üşüşüyoruz.
devamını gör...

beşiktaş'ın mert günok ve necip uysal ile yollarını ayırması

adamların oyunculuğu, güncel performansı falan apayrı bir konu, o beşiktaşlıların bileceği iş ama isim vererek basının önüne atmak amatörlük. kulüpler her sene on kişi gönderiyor ortalama. hepsinin menajerine oyuncunun hoca tarafından yeni sezonda düşünülmediği bildiriliyor. kaçı için kulüp böyle açıklama yapıyor. en kötü sözleşmesi bitene kadar bekleyip sözleşme uzatmayarak yolluyorlar.

necip'in yeteneği kısıtlıymış falan, doğrudur da, bugün mü fark ettiniz. herif 10 senedir a takımda, adamı kaptan yapmışsın. bugün onu böyle çöp gibi kapıya koyarsan yarın transfer edeceğin adamın aklında şüphe oluşur. bu herifler mhy değil efendi tipler. bence uygunsuz olmuş bu tavır.
devamını gör...

25 aralık 2025 55 bin mahkumun affedilmesi

dışarı çıkan mahkumların birçoğu ilk 6 ay içinde geri dönüyor. çıkar çıkmaz ilk iş gidip hasmını, karısını doğrayan herifleri az mı okuduk gazetelerde. sen bir yandan nüfus düşüyor üreyin edebiyatı yaparken, öteki taraftan nüfus azalsın diye mahkumları mı salıyorsun. resmi olarak ilan edilmemiş bir arınma gecesi kültürü geliyor herhalde.

hani bazı filmlerde olur. bir kişiyi öldürmek için caddedeki rastgele birkaç kişiyi de öldürürler ki esas amaç farkedilmesin, dikkat dağıtılsın. bunlarda bazı kendi adamlarını salmak için topyekün adam salıyor. geçenlerde bir terörist salındı mesela, öyle olunca tepki çekiyor aa cb bombalı eylemciyi saldı diye, onla beraber bin kişi saldığında karambolde kaynıyor, tek onu mu saldık o da kanundan faydalandı bin kişi çıktı vs diyip olay yumuşatılabiliyor. sanki hükümeti eleştirmek için tivit atmış öğrencileri salmak için mi çıkardılar yasayı. nerde bi pedofili, cemaatçi, terörist var onları çıkarma derdindeler. hep söylüyoruz yaşasaydı bunlar fetoyla kucaklaşırdı, içerde olsa yaş hastalık bir bahane bulup onu da salardı hatta hocaya kumpas kurulmuş diye aklarlardı. yazık bu insanların katlettiği insanların geride kalanlarına. davullu zurnalı tahliye görüntüleri izliyorlar. belki bu içerden çıkanlar onlara da musallat olacak. acısı hiç dinmiyor garibanın.
devamını gör...

boyundan 1.60 çıkarsa kaç kalır sorusu

hala 25 cm kalıyor. uzun olmak güzel bişey değil sözlük, işe gelirken kafam dondu imk. 46 numara ayaklarına göre ayakkabı bulamamakta cabası.
uzunsun diye mutlusun sanıyorlar..
devamını gör...

ali koç geri gel bu sadettin müptezel

ali reyiz viskisini içer kıpkırmızı olur ortalıkta gezerdi, sado çıtayı biraz daha yükseltti. öyle ki tinercilerin bile diline düştüler. sıradaki başkan ne kullanacak acaba, daha üstü ne olabilir ki.
devamını gör...

fenerbahçe

eski yöneticilerinden birinin şirketinde 2 ton uyuşturucu çıkıyor, operasyon çekildi. başkanın testi pozitif çıktı, operasyon çekildi. kardeşim bu insanlar da senin benim gibi insanlar. yani her yola bulaşmış olabilirler. kulüp yöneticisi oldular peygamber değil. ama taraftar kitlesi yok ya öyle şey olmamıştır, iftira, komplo bilmem ne modunda. ortada test varmış, koca saran, bi ton adamı vardır parası vardır, aklayamaz mı kendini. kolay mı bu adamlara operasyon çekmek.

mehmet akif yapınca doğrudur diyorlar çünkü muhalifler. saran yapınca yalandır, çünkü fenerliler. fanatizm böyle birşey. fener ikinci sırada diye mi operasyon yapılıyor, zaten sittin yıldır ikinciler. koç'a neden uyuşturucu operasyonu yapılmadı. bunların gözünün önünde birini öldürse yöneticileri, yok öyle birsey olmadı diyip tutuklamaya gelen polisi fetocu ilan edecekler. tamam kardeşim double clean'siniz.
devamını gör...

sadettin saran'ın testinin pozitif çıkması

hamile miymiş.
devamını gör...

netanyahu'nun türkiye'yi tehdit etmesi

haberi okumadım da bizimkiler sittin yıldır sabah akşam demediğini bırakmıyorken iyiydi, adamlar bişey dese kötü mü olacak. biri birine laf atınca karşı tarafa cevap hakkı doğar ya hani, bizim siyasiler israil diye bir ülke tanımıyoruz da dedi, netanyahu her türlü hayvana da benzetildi medyada, katil barbar köpek bir ton laf etti siyasetçiler, bunca zaman iyi bile sustular.
biri bize gık dese şimdiye kamyonla geri dönüş sağlamıştık. olaya böyle bakmak lazım.
devamını gör...
devamı...

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim