frene bolca basmak sevdikleri bir durumdur. bari aynalara bakmaya özen gösterip insanların önlerine atlamasalar daha güzel olur. bu hız yüzünden insanlara kaza yaptıracaklarını bilerek yola çıksalar keşke daha iyi olurdu.
devamını gör...
sağ şeritten gidiyorsa, beni çok da ilgilendirmeyen bir durum. minimum 150 km hızla gittiğim için o yolları, sol şeritte denk gelirse inadına ortaya falan sağa geçmem, biçer geçerim. ulan üç km öteden geliyorum diyorum zaten yavşak.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"şehirlerarası yolda 60 km hızla giden araç" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim