erkek kisiye yaptirilacak silikon ameliyati ve masraflarini dusundurecektir.
devamını gör...
kadın vücudu hakkında böyle bir eşyaymış gibi bahsedilmesi beni çok üzüyor. öncelikle bunu belirteyim ki, kimse yanlış tanımasın beni. üzülüyorum aşırı derecece. yalnız elma gibi memesinden neden utanıyor kadınlar, bunu da anlamıyorum. meme bir çük değil ki onunla şov yapılsın. kadının en zarif organı. ekranda görmeye hasret kaldım allahım nur yağdırsın hepinize ağlayasım geliyor lan. konu dağılmasın. büyük olunca iskambil kulesi gibi yıkılıyor. çok gördük öyle. sırtüstü yatarken açıyorum sütyeni t-1000 gibi oluyor kadın. dağlar ova, yokuşlar düzlük oluyor. büsbüyük bir memenin mantıken yerçekimine yenilmesi ve puding gibi bir kıvam alması normal. asıl bu kadınlar utanmalı memelerini düzgün tutamadıkları için. orta karar memede asla böyle sorunlar yok. dimdik her an bin maşallah. bu tip şeylerden utanan kadınlarımızla konuşup ikna edebilirim. birbirimize özgüven vermek kadar güzel bir şey yok. aile gibiyiz burada. anlatın yani. şu biçim benimki ama çok korkuyorum biri dalga geçerse diye diyin. bu devirde herkes birbirinin moralini bozuyor. ya o destek olan süngeri yerim ben bunlar dert mi yaa. kadın olsam şu an çok mutlu olurdum. neyse...kadını meta gibi görmesinler yeter bana. harika bir olay kadın. ayaklar da minicik.
devamını gör...
sanki sözlüğe başlık yapmayı gerektirir bir şey değil de, özeliniz gibi mi..?
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sevgilinin destekli sütyen kullandığını öğrenmek" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim