benim açımdan kenan doğulu'nun seslendirdiği çakkıdı 1 numaradadır. ilginçtir ki beğenildi bu şarkı ama ben katlanamıyorum. iğrenç bence.

sonra da burak kut'un komple'si gelir. komple tikiyiz... yani sezenciğim... gerçi bunun sadece sözleri aksu'ya aitmiş, müziği yabancı bir şarkıdan alınmış galiba. kompke krrrritiğiz, sezenciğim. seni eleştiriyoruz yani.

tarkan'ın cuppa'sı da birçok kişi için bu kategoride olsa da ben sevmiştim bu şarkıyı. yani irite etmemişti beni, en azından. öyle süper kaliteli olduğunu iddia edemesem de bana kendimi iyi hissettiren bir şarkı idi, cuppa.

örnekler çoğaltılabilir herhalde. benim ilk anda aklıma bunlar geldi.

ve iyi örnekler de sayılabilir elbette.

bence harun kolçak'ın karşıyım şarkısı iyiydi mesela. sezen aksu'yu biraz da övelim. *

aksu'nun şarkı verdiği sayısız isim var tabii ama ben "star" kategorisindeki, yani zaten önceden ünlü olanlar için yaptığı işlerden bahsettim. örneğin ışın karaca'nın tutunamadım şarkısı da aksu'ya ait. ama kadın o şarkı ile ünlü oldu zaten ve bu yüzden başlık konseptinin dışında.
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sezen aksu'nun pop yıldızları için yaptığı rezalet şarkılar" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim