sigara sağlığa zararlıdır.

selin diye bir arkadaş vardı, kızın sigara sarışı harikaydı, dolma sarması saran kadınlar bunu iyi becerir. ikisi de bitki ya.. neyse.
biraz feminen, ip ince sarabiliyor bunu başaran kadın. benim sardıklarım kassam roketi gibi oluyor, ne yapıcaz bunu filistine mi atıcaz falan diyordu.
devamını gör...
benimdir ama aranılan estetik olmayabilir. zira arapla sarıyorum batak masalarının aranan yancısıyım. hızla sarıp kafanıza fırlatabilirim.
devamını gör...
ekonomik olarak tutumlu bir kadındır.
devamını gör...
en asil duyguların kadınıdır o.
devamını gör...
puro saran kadın daha başkadır.
devamını gör...
cıgara saran kadın daha da başkadır.
youtube.com/shorts/tzGuKYJo...
devamını gör...

bu başlığa tanım girmek için olabilirsiniz.

zaten üye iseniz giriş yapabilirsiniz.

"sigara sarabilen kadın" ile benzer başlıklar

normal sözlük'ü kullanarak 3. parti dahil tarayıcı çerezlerinin kullanımına izin vermektesiniz. Daha detaylı bilgi için çerez ve gizlilik politikamıza bakabilirsiniz.

online yazar listesini görmek için lütfen giriş yapın.
zaman tüneli köftehor rehberi portakal normal radyo kütüphane kulüpler renk modu online yazarlar puan tablosu yönetim kadrosu istatistikler iletişim